2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 34 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همین سلام علیک شما باعث شده تا این حد بیاد جلو بنظرم با خانومه بشین صحبت کن منطقی و بدون عصبانیت بعد ...

به همسرم هیچی نگم مستقیم به خانمه چیا بگم

بگم بیا بیرون به شوهرم میگه خانمت کارم داره

بی خیال باش و از راه دور کنترل کن

من سه سالع شک کردم دورادور کنترل هیچ مدرکی دستم نبود بجز این پیام شوهرم به ایشون بنظرتون به شوهرم بگم این پیام چیه برای حاشا شاید بگه از دهنم پریدهحتی همکارامم ناراحت شده دو ساعت معذرت خواهی کردم وغیره چون فیلم شوهرم دستی داره تو سفسطه چیکار کنم در رو نداشته باشه

گوشی شوهرت چک کن

شوهر منم خیانت کرد اونم تایم زیاد

الانم چهار ساله میدونم دیگم خیانت نکرد ولی ازچشمم افتاد بخاطر پسرم موندم کنارش ولی میخوام جدا شم

اگه چیزی دیدی گوش هر دو بپیچون

لعنت به خیانتکارا

تنهایی گرچه کشندس,واسه من خیلی عزیزه

ازواین دستگاههای ویس ضبط میکنن بذار تو ماشینش

یا یه برنانه بود به اسم hvr بریز رو گوشی شوهرت ویسش ضبط میکنه تمام روز ولی مخفیش کن برنامش

تنهایی گرچه کشندس,واسه من خیلی عزیزه
میدونم خیانته صددرصد چطوری ثابت کنم به شوهرم که من فهمیدم

باید زرنگ باشی دیگه

مادرم تا چند وقت با آژانس ناشناس دنبال بابام بود 

از خونه میرفت بیرون گوشی میزاشت رو ظبط صدا بابامو ظبط کرد 

و...تا تونست مچشو بگیره

به امید روزهای باتو بودن...وسواس و افسردگی شدید دارم تو ازدواجم با شخص مورد علاقم ب مشکل خوردم با دل مهربونت ی صلوات یا ی دعا واسم کن مرسی🥺🙏
باید زرنگ باشی دیگه مادرم تا چند وقت با آژانس ناشناس دنبال بابام بود  از خونه میرفت بیرون گوش ...

اونا خیلی از من زرنگ‌تر هستن

سه ساله نتونستم مدرکی بگیرم

بنظرتون با زنه حرف نزنم بگم از شرکت نری کل چت ها و عکس هاتو نشون برادرات میدم؟

اونا خیلی از من زرنگ‌تر هستن سه ساله نتونستم مدرکی بگیرم بنظرتون با زنه حرف نزنم بگم از شرکت نری ک ...

نه خودتو سبک نکن 

مادر منم چندسال دنبال مدرک از بابای عوضیم بود

به امید روزهای باتو بودن...وسواس و افسردگی شدید دارم تو ازدواجم با شخص مورد علاقم ب مشکل خوردم با دل مهربونت ی صلوات یا ی دعا واسم کن مرسی🥺🙏