2777
2789
عنوان

بیاین😐💔

230 بازدید | 28 پست

ما زیاد وضع مالیمون تعریفی نداره یعنی نه بدیم نه خوب

بعد خونمونم مبل نداریم اتاقمم نمیگم افتضاحه ولی خوبم نیس

پریروز دوستم اومده بود خونمون من هی دست به سرش میکردم چون میخواستیم چند روز دیگه مبل بخریم ولی اومد

خیلی خجالت کشیدم اخه الان دیگه همه مبلو دارن

البته خودشونم خونشون تعریفی نداره بعضی چیزا که ما داریمو اونا ندارن ولی خب من دوست نداشتم تو این وضعیت بیاد خونمون

من‌اقیانوسم‌تو‌اکواریومتون‌جانمیشم.

بابا مام مبل نداریم قصد خریدشم نداریم

و ال سی دی و میزشم نداریم 

دکوریه اونم یجاهاییش شکسته و گاز و یخچالم قدیمیه 

بیخیال بابا

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرامش خودتو به خاطر اینکه یه نفر میگه که مبل نداری بهم میزنی 

منم مبل ندارم چون خونم کوچیکه 

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

تو تنها نیستی گلم ما هم مبل نداریم و ازین بابت خجالت نمیکشیم زیاد جدی نگیر شاید یکی نداشته باشه بخره اونم باید خجالت بکشه؟ اصلا چرا ما باید زندگی های مردم رو بشینیم دونه دونه برانداز کنیم اینو دارن اونو دارن اصلا اینطور نیست پس خیالت راحت باشه کسی هم که بخاطر به خاطر این چیزای سطحی شما رو مسخره کنه و سطح پایین ببینه مشکل از خودشه باید دیدشو عوض کنه شاید یکی قدرت خرید نداشته باشه

🤍

شخصیت آدم ربط چندانی ب خونه نداره مهم خانواده وخودتی، بعدشم یعنی هرکی مبل و... نداره گناه کرده برا این چیزا خودتو ناراحت نکن. اگه خیلی ناراحتی وقتی مبل خریدید ب یبهانه ای دعوتش کن بیاد خونتون اگه اینجوری از ناراحتی درمیای. 

سر اینا حرص نخور بابا  ایشالله شما هم میخرید  برای اتاقتم میتونم بگم خودت دست به کار شو& ...

اول هال رو درست کنیم تا برسم به اتاق😂

تو تنها نیستی گلم ما هم مبل نداریم و ازین بابت خجالت نمیکشیم زیاد جدی نگیر شاید یکی نداشته باشه بخره ...

بله واقعا درست میگین

بقیه هروقت میان اینجا یه جور نگاه میکنن انگار که ما خونه نداریم فقط مبل نداریمااا

شخصیت آدم ربط چندانی ب خونه نداره مهم خانواده وخودتی، بعدشم یعنی هرکی مبل و... نداره گناه کرده برا ا ...

اره بعد مبل خریدن که میارمش صمیمی هستیم باهم