2777
2789
عنوان

بیاین😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله واقعا درست میگین بقیه هروقت میان اینجا یه جور نگاه میکنن انگار که ما خونه نداریم فقط مبل نداریم ...

من یه بار با یه خانوم متاهل صحبت میکردم اونم می‌گفت فامیلام می‌خوان بیان خونمون مبل ندارم خونه ام جالب نیست ترس قضاوت و مسخره کردن اطرافیانشو داشت گلم چندسالته؟ شاید اونا منظوری ندارن و بخاطر این که تو حساسی منظور بد برداشت کنی یا شایدم واقعا نوع نگاهشون بده بعضی ها مستقیم تو روت میگن که خونه ات مثلا کوچیکه و چطور زندگی می‌کنی غافل از این که اصلا به این فکر کنن همین خونه کوچیک برای اون طرف یه نعمت بزرگه ول کن نگاه اونا رو خونواده خودتو اذیت نکن بخاطر تفکر اشتباه مردم که اونا رو مجبور کنی خرج اضافی بکنن

🤍
من یه بار با یه خانوم متاهل صحبت میکردم اونم می‌گفت فامیلام می‌خوان بیان خونمون مبل ندارم خونه ام جا ...

۱۷ سالمه

یه چند نفری گفتن مبل بخر چند نفریم از رفتاراشون مشخصه اصلا میان خونمون نمیشینن یا یه جوری رفتار میکنن

نمیفهمم این مردم یکم درک ندارن 

من‌اقیانوسم‌تو‌اکواریومتون‌جانمیشم.
شخصیت آدم ربط چندانی ب خونه نداره مهم خانواده وخودتی، بعدشم یعنی هرکی مبل و... نداره گناه کرده برا ا ...

من میگم به هیچ وجه اینکارو نکنه چرا باید محتاج تعریف و.‌‌‌‌‌‌‌‌تمجید این و اون باشه این نشونه ضعفه 

🤍
۱۷ سالمه یه چند نفری گفتن مبل بخر چند نفریم از رفتاراشون مشخصه اصلا میان خونمون نمیشینن یا یه جوری ...

خب تو اگه خونوادت قدرت خرید ندارن نباید بخاطر دوستات به اونا فشار بیاری و هیچ‌ وقت بخاطر تایید اونا نباید اینکارو بکنی اگه خواستی یه روز مبل بخری به خاطر دل خودتون باشه نه این که فلانی بهت گفته این که دوستت همچین حرفی زده نشون دهنده اینه که از سر خامی و ناپختگی این حرف رو زده یعنی نمیدونه بلد نیست که همچین حرفایی نباید بزنه چون اگه قبلش به این فکر کنن اونا اختیار خونه خودشون دارن و شاید بنا به هزار دلیل نتونن مبل بخرم دیگه همچین پیشنهادی بهت نمی‌داد تو این سن معمولا همه دنبال اینن لاکچری و باکلاس باشن من نمیکنم مبل بده اما این که بخوای با کلاسی رو فقط تو ظاهر ببینی این اشتباست شخصیت هم باید باکلاس باشه من دوستات رو قضاوت نمیکنم چون نمیدونم ته دلشون چی هست فقط بخاطر حرف دوستات به خونوادت فشار نیار و خودتو اذیت نکن اگه یه زندگی آروم میخوای هیچ وقت خودتو با کسی مقایسه نکن آدما تو شرایط مختلف بزرگ شدن طبیعی آیه با هم یه تفاوت های داشته باشن 

🤍
خب تو اگه خونوادت قدرت خرید ندارن نباید بخاطر دوستات به اونا فشار بیاری و هیچ‌ وقت بخاطر تایید اونا ...

اره درست میگی

خیلی ممنونم از راهنماییت

شاید یه نفر توان خریدنشو نداشته باشه

من میگم به هیچ وجه اینکارو نکنه چرا باید محتاج تعریف و.‌‌‌‌‌‌‌‌تمجید این و اون باشه این نشونه ضعفه&n ...

من که همون اول ب اون خانم گفتم که نداشتن مبل و... ناراحتی اصلا نداره، اما اگه دیگه با دوستشون رودربایستی دارن وای حرفا گفتم وقتی خریدید دعوتش کنید خونتون. خودشون گفتن نظر دارن چند روزه دیگه مبل بخرن. 

۱۷ سالمه یه چند نفری گفتن مبل بخر چند نفریم از رفتاراشون مشخصه اصلا میان خونمون نمیشینن یا یه جوری ...

مبل هیچییییی نیست 

ما داریم بعد هرکی میاد خونمون رو زمین میشینه میگ راحت تریم 

خودمم هر جا میرم رو مبل نمیشینم 😐

اونی هم که اینطوری رفتار میکنه ناراحته دفعه دیگ نیاد خونتون 

اینو منی میگم که 7 سال تو خونه خیلی قدیمی با وسیله های قدیمی زندگی کردیم! 

مبل هیچییییی نیست  ما داریم بعد هرکی میاد خونمون رو زمین میشینه میگ راحت تریم  خودمم هر ...

واقعا

خیالم یکم راحت شد😂