2821
2789
عنوان

ازدواج

976 بازدید | 27 پست

بیاین از حسی ک ب عشقتون نرسیدین بگین و اینک مجبورتون کردن باکسی ک دوسش نداشتین ازدواج کنین و حتی بعد ازدواجم بهش علاقه پیدا. نکنید 

من ک هرشب ثانیه ای۱۰بار میمیرم قبلنا برای فرار از مشکلات ب خواب پناه می‌بردم حالا هیچوقت دوست ندارم شب بشه چون میدونم. مجبورم پیش کسی بخوابم ک هر نفس کشیدنش باعث میشه آرزوی مرگ کنم

ازدواجم اجباری بود اما کسی رو هم دوس نداشتم 

گلم زمان بگذره اوکی میشی ناامید نباش

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من از ی ازدواج خودم رو نجات دادم

۱۷ سالمه باید با ی مرد ۸ سال بزرگتر اون ی شهر غریب زندگی میکردم ک  گفتم اگه شوهرم بدین خودم دار میزنم اینا

ادم باش  مثل سگ پاچه  کسیو نگیر،  هیچ وقت فکر نکن بهترین هستی چون بهتر از تو همیشع هست  ی جوری رفتار کن ک مردم فکر نکنن عقده ای و حسودی😊⚘
من از ی ازدواج خودم رو نجات دادم ۱۷ سالمه باید با ی مرد ۸ سال بزرگتر اون ی شهر غریب زندگی میکردم ک ...

من سابقه ۱۰بارخودکشی داشتم فایده نداشت ۵سال تمام هرچه دعا نذر کردم نشد

من سابقه ۱۰بارخودکشی داشتم فایده نداشت ۵سال تمام هرچه دعا نذر کردم نشد

خودکوشی چیطی حل نمیکنع

ادم باش  مثل سگ پاچه  کسیو نگیر،  هیچ وقت فکر نکن بهترین هستی چون بهتر از تو همیشع هست  ی جوری رفتار کن ک مردم فکر نکنن عقده ای و حسودی😊⚘

من ازدواج نکردم ولی عاشق کسی شدم که دوستم نداره یکی دیگه رو دوست داره و من هر روز با فکر اون میخوابم سخته برام اگه ببینم با یکی دیگه ازدواج کرده میدونم اون روز نمی‌میرم  ولی مثل مرده متحر ک میشم . من خانوادم جوری که ازدواج اجبار نمیکنن به خودم قول دادم که غیر اون با هیچ مردی ازدواج نکنم .....🥺

پس درکت میکنم خیلی خیلی زیاد میدونم چی میکشی خیلی برات ناراحتم اما چاره ای نیست بهش عادت کن گلم راه دیگه ای نیست که

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز