2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 27 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ازدواج نکردم ولی عاشق کسی شدم که دوستم نداره یکی دیگه رو دوست داره و من هر روز با فکر اون میخوابم ...

وضعیت استارتر خیلی سخت تر از وضعیت شماست

ان شا الله شماهم هر چی صلاحتونه براتون اتفاق بیفته

وضعیت استارتر خیلی سخت تر از وضعیت شماست ان شا الله شماهم هر چی صلاحتونه براتون اتفاق بیفته

مرسی گلم .میدونم باز من اگه به عشقم نرسم مجبور به تحمل کسه دیگه ای هم  نیستم اما استارتر به عشقش نرسیده مجبوره یا یکی دیگه هم راه بیاد

من از ی ازدواج خودم رو نجات دادم ۱۷ سالمه باید با ی مرد ۸ سال بزرگتر اون ی شهر غریب زندگی میکردم ک ...

من ۱۸ سالمه

دادنم ب ی مرد ۱۷ سال از خودم بزرگتر

عقدم الان

بعد ی خودکشی ناموفق و خودزنی جلو چش خودشون راضی ب طلاقم شدن

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*                                                                                                   
به هر حال مجبوری کنار بیای اصلا شاید خیلی خوشبخت بشی تو اینده ولی خب این روزات خیلی سخته

کدوم خوشبختی من اگ بدونم بایه آدم خلافکار دست بزن خوشبخت میشم آرزوی مرگ نمی‌کردم ب عدالت خدام شک نمیکردم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز