2777
2789
عنوان

بلاگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 87 پست

اصلا دلم نمیخاد اینجور باشم،ولی خیلی حسودیم میشه بهشون،از کجا ب کجا رسیدن،بهترین خونه و زندگی،بهترین وسایل،لباس...،اونوقت ما همش فکر قسط و قرضیم،من نفیسه ساداتو میبینم دلم میخاد خودمو خفه کنم‌‌،خاک برسرم

خدا جونم هزاران بار شکرت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل توام...همین دل پاکمون به خاک سیاه گذاشتمون خواهر😂😂😂

از خیلی پولدارا عقبیم ولی شب راحت سرتو میزاری زمین عذاب وجدان نداری که حق یه بچه ای رو خوردی که زباله گردی میکنه حالت خوبه 😍

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
آره درسته خیلیا خواستن مثل سرنا بشین اما نتونستن

چرا سرنا امینی اینقد فالوراش غیر طبیعی داره میره بالا در صورتی کارای مجتبی شفیعی هومن کامی حسینی هم خیلی باحال وخیلی قدیمی ترن

از خیلی پولدارا عقبیم ولی شب راحت سرتو میزاری زمین عذاب وجدان نداری که حق یه بچه ای رو خوردی که زبال ...

قربونت برم

انشالله تنت سلامت باشه

ولی راستش مشکلات انقدر زیاده شبا هم راحت نمیشه سر رو بالش گذاشت💔خدا کمک کنه به هممون

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
جدی؟چطور خبرش پخش نشد چجوری

یه مدت خیلی خبرش بود که کرونا گرفت مرد

بعدا گفتن نه شایعه

ولی بعد اینستا صفحشو بست دیگه هم هیچکس ازش خبر نداره 

مرد دیگه 

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
اون کیهههه

از همین بلاگرا،من از زمانی ک داشت جهیزیه میخرید فالوش کردم،نمیدونی چی بود و چی شد،اولش ک اصلا عکس از خودش نمیذاشت،کم کم چشم و ابرو،بعد صورتو،اول چادری بود،حتا میگفت من تو خونه ام چادر میپوشم،حالا بیا ببینش،کیفاشم میلیونیه،ی خونه ام داره میسازه

خدا جونم هزاران بار شکرت❤
چرا سرنا امینی اینقد فالوراش غیر طبیعی داره میره بالا در صورتی کارای مجتبی شفیعی هومن کامی حسینی هم ...

اخه لایک های سرنارو ببین 

آشپزی کن اگه آشپزی خوب بلدی عکاسی یاد بده برو یاد بگیر خیلی کارا میشه کرد 

باور کن 8 سال تموم درس خوندم الان به کجا رسیدم

از نظر خودم حتی نصف اون همه تلاشی که کردم نتیجه نگرفتم

فوق لیسانس بگیر دو تا زبان یاد گرفتم

هم زبان درس دادم هم تو رشته خودم کار کردم

اصلا دیگه جونی برام نموند

فکر کن 22 سالمه الان انقدر درس خوندم زود تموم کنم بتونم واسه خودم زندگی رویاییمو بسازم

ولی الان دیگه جونشو ندارم

از همین بلاگرا،من از زمانی ک داشت جهیزیه میخرید فالوش کردم،نمیدونی چی بود و چی شد،اولش ک اصلا عکس از ...

میبینی چیکار میکنن 

دور از جونت خاک بر سرما با این زندگیمون😂😂😂

چرا سرنا امینی اینقد فالوراش غیر طبیعی داره میره بالا در صورتی کارای مجتبی شفیعی هومن کامی حسینی هم ...

شاید فیک میگیره

یه کلیپ هم ازش دیدم مردم ریخته بودن سرش عکس میگرفتن باهاش انگار کیه

با مهران مدیری اونقدر عکس نمیگیرن باور کن😐