شست و شدی ذهنی کجا بود انگار برعکسه شما شست و شوی مغزی شدی میتونی سرچ کنی راجع به این علوم مطالعه کنی مثل درس های دانشگاهی چطور تو یه علم متخصص میشن اینم همونه جای اینکه به بقیه توهین کنی میتونی یه سرچ ساده راجع بهش بکنی ببینی علم راجال و درایه چی هست اصلا چقدر زمان میبره چه کتبی داره و ..
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم سالها مشکل معده و درد قفسه ی سینه داشتم.الان بهتر شدم انواع دکتر و دواها رو انجام دادم.اما بهترین دارو برای من عصاره ی شیرین بیان هست.شکل تریاک سیاه هست و اندازه ی یک نخود تو اب جوش میریزم میخورم اونهم ناشتا واقعا معده ام عالی شده.هر سال قبل ماه رمضون یک دوره میخورم اب رو اتیش هست.بعد روزه هام رو میگیرم.اگر خواستید روزه بگیرید حتما شیرین بیان رو نیم ساعت قبل سحر بخورید عالی هست.هر چه ورم و زخم در معده و روده هست از بین میره.واقعا شیرین بیان معجزه میکنه.فقط اگه فشار خون دلشته باشید مصرفش خوب نیست.در غیر این صورت عالی هست.یک ماه استفاده کنید از درد قفسه ی سینه و معده خلاص میشید.ضمنا بهترین متخصصان به من گفتن ریفلاکس از پرخوری ایجاد شده و روزه مشکلی نداره...مایعات رو فاصله دار از غذا بخورید تا به امید خدا خوب بشید.
ای وای بر صبر بی صدای ما ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤
حرف ما آدمهای عادی رو قبول داری ولی حرف کسی که سالها درمورد موضوعات دینی درس خونده و اطلاعات خوبی هم داره و بعضی هاشونم واقعا به روز و مدافع حقوق خانمها هستن رو قبول نداری؟
پس چرا در کنار خدا و قرآن، عقل و منطق رو نوشتی؟
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
ای وای بر صبر بی صدای ما ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤
من تو دوستام داشتم که حوزه درس میخوندن همزمان که من دانشگاه میرفتم، واقعا درسهاشون سخت و سنگین بود
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.