2777
2789
عنوان

اینجور روزه گرفتن درسته ؟!

1758 بازدید | 44 پست

چند ساله درد قفسه سینه دارم یه دکتر میگفت از معده اته خلاصه وقتی روزه میگیرم قفسه سینم درد میکنه احساس میکنم اون دردا سابق باز  میاد سراغم 

بنظرم این روزه گرفتن درسته ؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من معده درد گرفته بودم و بالا می‌آوردم دیدم واقعا داره بهم فشار میاد دکترم گفت خودت اگر حس میکنی نمیتونی و خیلی تحت فشاری روزه نگیر ایرادی نداره از دفتر مرجع همپرسیدم همینو گفت 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

نه نیست اگه داره بهت ضرر میرسونه تازه اینجوری گناهم داره

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند