2777
2789
عنوان

ادکلنمو دوست ندارم چیکار کنم؟

440 بازدید | 16 پست

ادکلن خریدم ۵۸ تومن اصلا وقتی سر ادکلن رو بو کردم اونقدریییی خوشبو بود 

ولی وقتی رسیدم خونه یه پیس زدم حالم به هم خورد 

ببرم پس بدم قبول میکنه؟

۵۸!!!!

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ۵۸ تومن دیگه عطر حرم هم نمیدن این چ ادکلانیه🤔

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

برا تعویض میشه اونم لباس نه ادکلن قبول نمیکنه 😑😑 پسر خالم با حقوق کارگری ۲ ملیون عطر خرید عطراشم بدرد نخور   برا ۵۸ نمیصرفه بری عوض کنی 

عنصر اصلی احترام دو طرفه بودنشه وگرنه سن ملاک نیست 

من چهار سال پیش همینجور از رو نظرات یه عطر خریدم از دیجی کالا ۶۰۰. گرلن.. از بوش خوشم نیومد. ولی اصلا به عقلم نرسید مرجوع کنم. 

۵۸ که عطر نمیدن!!

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
خوشبو کننده اتاق هم میشه نه؟؟

بابا تو خونه استفاده کن شاید اینجوری بو کنی بد باشه اما رو لباس خوب باشه

یا اگه دوست نداری به خودت بزنی بذار لابلای لباسات هرمدت یه پیس بزن 

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤
2790
2778
2791
2779
2792