2777
2789
عنوان

بچه ها این بی بی چک مثبته یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 54 پست
دقــــــــــــــــــــــــــــــــیقا✌💔

عزیزم ای وی اف کردی جواب گرفتی منم تو پروسه درمانشم خیلی اضطراب و دلهره دارم یک ساله الاف دکترم هی امروز فردا میکنه 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
ن عزیزم من شرایطش نداررررم بچه اولمم شب عروسی باردار شدم ۱۹ سالگی مادر شدم الان ۲۳ سالمه نمیتونمم دگ ...

هوووف ...خدا خودش کمکت کنه

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن روز بود عقب انداختی؟؟

فک کنم ۵ روزه ترو خدا قرصی چیزی نمیشناسی؟

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
فک کنم ۵ روزه ترو خدا قرصی چیزی نمیشناسی؟

منم ناخاسته باردارم مثل تو ۵روز عقب انداخته بود هیییییییی.

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

فاصله مون باهم ۳،۴روزه

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
وای توروخدا سقط نکن  چجوری دلت میاد. الان اگه یه بچه تو دلت داره رشد می‌کنه چجوری میتونی  ...

بابا بقران شرایطش نداررررم الان از گریه دارم میمیرم شوهرم بد بچه س اخلاق نداره شرایطش ندارم همههه جوره اون خودشم میگه سقط کن اعصابم خیلی خرابه خیلیییییی

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
مبارکه عزیزم یادت باشه خیلی ها حسرت امروز تو رو دارن ، ناشکری نکن ، مراقب نی نی کوچولوت باش عزیزم

ن عزیزم من ک باید سقط کنم ولی ترس دارم هیچ جوره شرایطش ندارم شوهرمم نمیخوااااد و اخلاق نداره هم

چرا همه چی بر عکسه  سقط نکن خوشبحالت عزیزم

چرا خوش بحالم بچه کوچیک دارم شرایط همهههه جوره ندارم خودم شب عروسی باردار شده بودم شوهرمم بدبچه س و میخواد سقط بشه و اخلاقم نداره

بابا بقران شرایطش نداررررم الان از گریه دارم میمیرم شوهرم بد بچه س اخلاق نداره شرایطش ندارم همههه جو ...

خب گلم نمیزاشتی 

خدا خودش راه درستو نشونت بده🌼

چی بگم دیگه که اینکارو نکنی🥺...

میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......

احتمالش خیلی کمه. ولی من فکر میکنم خدا داره بهت هدیه میده قدر این نعمت خدا را بدون،ارزش بچه خیلی بی ...

عزیزم من شوهرمم نمیخواااد و میگ بندازش و بد بچه س خودمم هیچ جوره شرایط نداررررم

منم ناخاسته باردارم مثل تو ۵روز عقب انداخته بود هیییییییی.

الان چن وقتته؟ ینی میخوای دنیاش بیاری؟ من فک کنم ۸ ۹ روزه رفتم بالا

عزیزم تخم مرغ که نیست تصمیم بگیری جوجه اش کنی یا بندازی دور!!!  این طفل معصوم الان اومده. فکر ...

عزیزم من هیییچ جوره شرایطش رو ندارم شوهرم بیشتر از من حالش بده و میگ تا دیر نشده ی کاری کن 

عزیزم ای وی اف کردی جواب گرفتی منم تو پروسه درمانشم خیلی اضطراب و دلهره دارم یک ساله الاف دکترم هی ا ...

ای وی اف چیه؟

عزیزم من هیییچ جوره شرایطش رو ندارم شوهرم بیشتر از من حالش بده و میگ تا دیر نشده ی کاری کن 

عزیزم قتله!

می‌گویند:«این جنین رو نابود کن، گناهش گردن من!»
✨ قرآن می‌فرماید:
«وَ قالَ الَّذینَ کفَرُوا لِلَّذینَ آمَنُوا اتَّبِعُوا سَبیلَنا وَ لْنَحْمِلْ خَطایاکمْ وَ ما هُمْ بِحامِلینَ مِنْ خَطایاهُمْ مِنْ شَی‌ءٍ إِنَّهُمْ لَکاذِبُونَ»

و کافران به مؤمنان گفتند: شما از راه ما پیروی کنید، (و اگر گناهی دارد) ما گناهانتان را بر عهده خواهیم گرفت!
آنان هرگز چیزی از گناهان اینها را بر دوش نخواهند گرفت. آنان به یقین دروغ‌گو هستند!
                          (عنکبوت/12)

و من قتل نفسا کانما قتل الناس جمیعا
و هرکس یک نفر را بکشد مانند این است که همه مردم را کشته است!!!

فقط قتل یه جنین نیست

قتل به نسله

کلیپی که فرستادمو حتمااا ببین

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
عزیزم قتله! می‌گویند:«این جنین رو نابود کن، گناهش گردن من!» ✨ قرآن می‌فرماید: «وَ قالَ الَّذینَ کفَ ...

نمیدونم بخدااا اگ من ی درصد راضی باشم اون صفررررره