2777
2789
عنوان

بچه ها این بی بی چک مثبته یانه؟

595 بازدید | 54 پست

دوتاس من میگم شاید چون شب زدم اشتباه باشه میگن اول صب بزن نمیدونم خدااااکنه نباشه 😭 ی دختر سه و نیم ساله دارم شوهرمم بد بچه س شرایطشم ب هیچ عنوان ندارم هرچی زعفرون هم بوده خوردم فایده نداشت از سقط میترسم ک درد داره اووووف خدا من ایقد برنامه داشتم برا زندگیم دلم میخواس بینی عمل کنم مبل و فرشمو عوض کنم مسافرت ۵ ساله عروسی کردم نرفتم شوهرمم ببرم هرچند ک چن ساله میگم ای کارارو کنم ولی نکردم ولی بچههه نمیخوام بچه ها اگ خودش باشه اسم قرص یا امپول سقط چیزی نمیدونین؟

این اولیشه

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شب گزاشتم.الکیه میگن صب بابا

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

داره داد میزنه مثبته

سقط چیه دختر!

طرف میلیونی داره هزینه میکنه جای تو باشه

چند دقیقه دقت بذار اینو ببین لطفا

https://uupload.ir/view/img_20210913_075601_278_73wt.mp4/

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

مثبتهععهه مبارکهههههه اینجوری نگووو روزیشووو میاره خدا خواسته توکلت ب خودش باشه

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
بله مثبته

ینی ممکن نیس اشتباه باشه؟شاید خدا کرد فردا صب ک زدم منفی باشهههه

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم

ایشالا قسمت همه منتظرا 

میدونی چندها نفر منتظر دیدن بی بی چک مثبتن

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

چن روز بود عقب انداختی؟؟

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8