2777
2789
عنوان

بچه ها این بی بی چک مثبته یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثبته خب سفت و سخت جلوگیری میکردی 

عزیزم سه سالو نیمه ک دخترم دنیا اومده خیلیییی سخت جلوگیری کردم چون شب عروسی باردار شدم الان اصن شکه شدمممم شوهرمم هنو نمیدونه الان ک فهمید میدونم سری میگه برو سقط کن

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم

وای توروخدا سقط نکن 

چجوری دلت میاد. الان اگه یه بچه تو دلت داره رشد می‌کنه چجوری میتونی 

خیلی حس خوبی داره .🥺

نکن تروخدا گناه داره 

بچت مهم تره یا اون عمل بینی و مسافرت و...

خیلیا ارزوشو دارن .خواست خدا رو نادیده نگیر😟

میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......

ینی ممکن نیس اشتباه باشه؟شاید خدا کرد فردا صب ک زدم منفی باشهههه

احتمالش خیلی کمه.

ولی من فکر میکنم خدا داره بهت هدیه میده قدر این نعمت خدا را بدون،ارزش بچه خیلی بیشتر از عمل بینی و مسافرت هست ناشکری نکن 

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
من شب گزاشتم.الکیه میگن صب بابا

بدبخت شدممم شوهرمم میگ سقط کن اوووف اعصاب بیمارستان و درد سقط ندارم

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
بدبخت شدممم شوهرمم میگ سقط کن اوووف اعصاب بیمارستان و درد سقط ندارم

😔

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
داره داد میزنه مثبته سقط چیه دختر! طرف میلیونی داره هزینه میکنه جای تو باشه چند دقیقه دقت بذار ای ...

عزیزم من ااصلاااااا شرایطش ندارم شب عروسی باردار شدم سفت و سختت جلوگیری داشتم الان اصن شکه شدم شوهرمم میگ سقط کن اصن اعصابم خیلی خرابه 

مثبتهععهه مبارکهههههه اینجوری نگووو روزیشووو میاره خدا خواسته توکلت ب خودش باشه

ن عزیزم من شرایطش نداررررم بچه اولمم شب عروسی باردار شدم ۱۹ سالگی مادر شدم الان ۲۳ سالمه نمیتونمم دگ شوهرمم میگ سقط کن خداااااااا اوووف

عزیزم من ااصلاااااا شرایطش ندارم شب عروسی باردار شدم سفت و سختت جلوگیری داشتم الان اصن شکه شدم شوهرم ...

عزیزم تخم مرغ که نیست تصمیم بگیری جوجه اش کنی یا بندازی دور!!! 

این طفل معصوم الان اومده. فکر نکن چون سنش کمه، روح نداره!
خدا صدسال بهت عمر با عزت بده، اما اگر از بین ببریش، همینجور منتظرت میمونه تا بلافاصله بعد از مرگت ازت بپرسه چکار کرده بودم که منو کشتی

مردی از امام سجاد پرسید خانمی به تازگی باردار شده می تونه سقط کنه؟ آقا نهی کردند
مرد از امام پرسید آقا الان روح نداره که !
آقا فرمودند روحی داره که از حالتی به حالت دیگه تبدیل میشه !!
جنین از ابتدای تشکیل که نطفست روح داره
ولی اینکه چه زمانی روحش تکمیل می شه،بعضیا می گن ۸ هفتگی
چون در هشت هفتگی جنین حرکت ارادی داره نسبت به محرک ها پاسخ میده
درد رو حس می کنه...

مورد داشتیم دوبچه شیره به شیره داشت
سومی رو باردار شد
همسرش اصرار به سقط داشت ولی بچه رو‌به زور حفظش کرد
بچه به دنیا اومد
بعد از چند سال یکی از بچه های اولش مبتلا به سرطان خون‌شد
و‌نیاز به پیوند مغز استخوان داشت
وفقط خون بچه سوم بهش خورد
و از سومی به اولی پیوند زدند
و الان هر سه زنده اند
خدا هیچ وقت هیچ پازلی رو اشتباه پر نمی کنه
این بچه چرا باید بیاد تو شکم‌شما؟
چرا نرفته تو‌شکم‌کسی که ماهانه میلیون ها هزینه می کنه باردار بشه ؟!
چون این بچه قراره تو زندگی شما نقش بسیار ارزشمندی بازی کنه
ولی در اینکه داری موجودی که مراتبی از انسانیت رو داره  رو‌می کشی هیچ شکی نداشته باش!

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
ایشالا قسمت همه منتظرا  میدونی چندها نفر منتظر دیدن بی بی چک مثبتن

ایشالا قسمت اونا ولی من ک شرایطش ندارم😭 بچه اولمم شب عروسی باردار شدم شوهرمم شکه شد میخواستم سقط کنم دگ نزاشتن ولی این یکی حتما میگ سقط کن خودمم اصلااااااا شرایط مادر شدن ندارررم