2777
2789
عنوان

حاضرید ...؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 23 پست

تعریفت از اخلاق خوب چیه؟

این گندترین اخلاقیه که یه خونواده میتونه داشته باشه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا تو همچین خانواده ای زندگی میکنم ارایش اینا اوکین ولی خودم دوست ندارم

منم همینم 

ولی خیلی کم پیش میاد که اگه تنهایی بیرون میرم جاهای نزدیک ولی خودم راحت نیستم

ARMY💜.......یک عدد پشت کنکوری😁کسی هست که با هم شروع کنیم خوندن بگه🤝✨️....부라헤 방탄💜.....کیدرامر حرفه ای🗿عاشق موزیک🎶

اگر بخوای اینکارا رو بکنی چجوری جلوت رو میگیرن؟ 

با مهربونی؟ 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

البته تفریح میریم ولی بستگی به آب و هوا داره

گاهی پیش میاد تو یه ماه دوسه بار

ولی یه ماه حتی یه بارم نریم

ARMY💜.......یک عدد پشت کنکوری😁کسی هست که با هم شروع کنیم خوندن بگه🤝✨️....부라헤 방탄💜.....کیدرامر حرفه ای🗿عاشق موزیک🎶
ن راستش جرات انجام این کارارو ندارم 

کم کم شروع کن 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
کاشکی میشد 

میشه. اگر بخوای میشه