توی خانواده ای زندگی کنید که پدر مادرتون اخلاق خوبی داشته باشن اما بهتون اجازه بیرون رفتن نده یعنی فقط با مادرت باید بیرون بری ، خونه دوست نری ، دوستت رو خونه نیاری ، با دوستت بیرون نری ، اصلا تا دم مغازه هم نری مگر با مادرت ، بهت زیاد پول ندن ، لباس زیاد برات نخرن ، جاهای تفریحی شاید در سال دو یا سه بار ببرنت ، اجازه لاک زدن و آرایش کردن نداشته باشی یا یکم جورابت کوتاه باشه یا شلوارت پاچه اس بالا باشه زندگی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این گندترین اخلاقیه که یه خونواده میتونه داشته باشه
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.