2777
2789
عنوان

ضعف و لاغری😭

1173 بازدید | 30 پست

دوستان علت ضعف و لاغری چیه غذا خوب میخورم اما همش بی حال کسل لاغر هستم کیا مثل من بدن خشک و طبع گرمی دارن همش تعریق میکنن کسی تونسته قطعی درمان کنه دکتر تغذیه زیادی رفتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام یه نفر و می شناسم مشکل تو رو داشت ولی به قدری الان اوکی شده قابل مقایسه با قبلش نیست حتی کتابم نوشته کتابشم پرفروش ترین کتاب ایران شده بیشتر روی باور و ذهن اش کار کرده اسم کتابش کتاب فراسوی شفای زندگیه یعنی قبلا خیلی مشکل جسمی داشت از بیماری های فصلی که می گرفت از الرژی از تاندون پاش که خوب نمیشد از لاغری از خیلی چیزا رنج می برد دکترام جوابش کرده بودن که با این پا نمی تونی کار کنی ولی اون روی خودش کار کرد روی باورش حرف های دیگران رو باور نکرد الانم سرحال و قبراق روز به روزم خوش تیپ تر میشه 

سلام یه نفر و می شناسم مشکل تو رو داشت ولی به قدری الان اوکی شده قابل مقایسه با قبلش نیست حتی کتابم ...

من فقط لاغرم علت لاغریم ضعف اعصاب خود خوری هستش بدنم کلا سالمه این اعصاب روان نمیتونم خوب کنم

قدم ۱۶۰ وزنم ۴۰ بدنم خشک خشک نمیدونم چیجوری پرآب خون کنم آخه چربی ذخیره نمیکنه اعصابم خرده خرده

آروم باش آروم  اول اینکه هر چیزی راه حلی داره شما خیلی استرسی هستی ....باید اینو درمان کنی ب مرور چاق میشی

ریپ نزن                                             
خب چرا استرس داری

شکست عاطفی جدایی بعد از اون هرشب خودخوری میکنم کابوس میکنم صبح ها با ترس از خواب میپرم کل روز دلشوره دارم بیشتر دلشوره دارم قرص های آرام بخش میتونه اعصابم کنترل کنه اما دلشوره را نه

آروم باش آروم  اول اینکه هر چیزی راه حلی داره شما خیلی استرسی هستی ....باید اینو درمان کنی ب مر ...

آره ولی متاسفانه اصلا تن به خوردن قرص آرام بخش نمیدم این خیلی بده