2777
2789
عنوان

ضعف و لاغری😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 30 پست
شکست عاطفی جدایی بعد از اون هرشب خودخوری میکنم کابوس میکنم صبح ها با ترس از خواب میپرم کل روز دلشوره ...

اینا علائم افسردگیه ....باید درمانش کنید وگرنه بدتر میشه

ریپ نزن                                             
آره ولی متاسفانه اصلا تن به خوردن قرص آرام بخش نمیدم این خیلی بده

خب یه مدت میخوری البته با تجویز دکتر نه خود سر خوب میشی

ریپ نزن                                             

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا علائم افسردگیه ....باید درمانش کنید وگرنه بدتر میشه

افسردگی به نظرم درمان نداره سرتوین مصنوعی به مغز فقط یه مدت آدمو سرحال میکنه مهم اینه ک دوباره برمیگرده آدم بدتر میشه

خب یه مدت میخوری البته با تجویز دکتر نه خود سر خوب میشی

تجویز کرده دکتر برم از داروخونه بخرم خدا کنه جواب بده همه لاغری هام برمیگرده به همین تنش استرس توی یک روز دو کیلو از وزنم کم میکنه

تجویز کرده دکتر برم از داروخونه بخرم خدا کنه جواب بده همه لاغری هام برمیگرده به همین تنش استرس توی ی ...

کم غذایی؟چه دارو هابی داده دکترت و دوزش

ریپ نزن                                             
آخه غذا هم زیادمیخورم حس سنگینی زیادی بهم میده خوب نیست اونجور اندازه میخورم سرترالین ۵۰ با پراپرونو ...

حتما قرصاتو بخور عالیه دوزشم کمه من روانشناسی میخونم بعد اینکه یمدت تو دارو خونه بودم میدونم قرص خوبیه بخور 

ریپ نزن                                             
من فقط لاغرم علت لاغریم ضعف اعصاب خود خوری هستش بدنم کلا سالمه این اعصاب روان نمیتونم خوب کنم

خب عزیزم باید رو خودت کار کنی یکم بی خیال باش انقدر زندگی رو جدی نگیر همه ما اومدیم زندگی کنیم نیومدیم زنده مانی کنیم به احساسات خوب خودت اهمیت بده واسه خودت وقت بزار برو بیرون به خودت هدیه بده با خودت در صلح باش اگر لاغری اگر هر چیزی که هستی عاشق خودت باش خودتو در آغوش بگیر هیچ چیزی ارزش خود خوری و ضعف اعصاب و نداره به سلولهات عشق بده ببین چقدر تغییر می کنی لایو ها و افشاهای آقای همتی رو گوش بده واسه خودت ارزش قائل شو خیلی خوب میشی 

خب عزیزم باید رو خودت کار کنی یکم بی خیال باش انقدر زندگی رو جدی نگیر همه ما اومدیم زندگی کنیم نیومد ...

بله اینا کاملا درسته همه این کارو میکنم بعد یکدفعه حس پوچی میکنم مثل سابق خرید کردن اینا اصلا منو خوشحال نمیکنه حتی پول هم راضیم نمیکنه به شدت آسیب روانی دیدم

بله اینا کاملا درسته همه این کارو میکنم بعد یکدفعه حس پوچی میکنم مثل سابق خرید کردن اینا اصلا منو خو ...

از چه نظر اسیب دیدی عزیزم بیشتر توضیح بده شاید بتونم کمکت کنم؟

حتما قرصاتو بخور عالیه دوزشم کمه من روانشناسی میخونم بعد اینکه یمدت تو دارو خونه بودم میدونم قرص خوب ...

آخه وقتی سرترالین میخورم یه جور حس میکنم همه جام بی حس در حالت خوابم ولی خیلی رو افسردگی تاثیر داره من بعد از تموم شدن رابطه ام یک هفته زمین گیر شده بودم اعصابم میزد به نخاعم نمیتونستم بشینم فقط میخوابیدم کل روزم نصف سرترالین خوردم تونستم بلند شم به خودم بیام 

آخه وقتی سرترالین میخورم یه جور حس میکنم همه جام بی حس در حالت خوابم ولی خیلی رو افسردگی تاثیر داره ...

بخور دارو هاتو خوب میشی 

ریپ نزن                                             
آخه غذا هم زیادمیخورم حس سنگینی زیادی بهم میده خوب نیست اونجور اندازه میخورم سرترالین ۵۰ با پراپرونو ...

اگر بدونی بدنت مجهزترین داروخونه دنیاست دیگه خودتو درگیر قرص و دارو نمی کنی اول باید از لحاظ روحی و روانی و باوری اوکی بشی تو کتاب فراسو شفای زندگی نقش باور ها و اینکه ادما چطور بیمار میشن چطور سلامت میشن  سیستم بدن انسان خیلی زیبا توضیح داده که چطور می تونیم خودمون را شفا ببخشیم