banoo_sj25 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 984 عنوان نذر دارم🗣 124 بازدید | 7 پست نذری که کردیم ولی یادمون رفته چی بوده چجوری ادا کنیم از گردنمون بیوفته ؟ هر "مهمی" یه روز بیاهميت ميشه صبركن✨ 1401/01/18 | 12:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrabon__dokhtar عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 3032 صدقه بده ( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰 انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
هاهستی۶۳ عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 445 آخ آخ سوال منم هستهر فالی می گیرم سا خوابی که می بینم می گن یه نذری داری ادا کنولی هرچی فکر می کنم یادم نمیادلطفا منم لایک کنید اگر کسی میدونست مائيم که بی هیچ سرانجام خوشیم
banoo_sj25 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 984 صدقه بده فکر نکنم این جوری بشه چون وقتی نذر میکنی عین همون باید باشه نمیدونم تبصره داره یا نه 🤔 هر "مهمی" یه روز بیاهميت ميشه صبركن✨
sowshya عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1856 آخ آخ سوال منم هست هر فالی می گیرم سا خوابی که می بینم می گن یه نذری داری ادا کن ولی هرچی فکر می ک ... خواب و...دلیل بر تکلیف داشتن نذر نیستش....حالا یه استاد اخلاق مطلب بگه یه چیزی ... *کاربر مرد*اگر دین ندارید آزاد مرد باشید....*امامحسینعلیه السلام*
هاهستی۶۳ عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 445 خواب و...دلیل بر تکلیف داشتن نذر نیستش.... حالا یه استاد اخلاق مطلب بگه یه چیزی ... استاد اخلاق از کجا می دونه مائيم که بی هیچ سرانجام خوشیم
sowshya عضویت: 1401/01/17 تعداد پست: 1856 استاد اخلاق از کجا می دونه خوب استاد اخلاق ندونه شما چطور میخوای به حرف من تو نی نی سایت توجه کنی و بگی که میگن نذری بر گردنته.میخوامبگم حرف غیر کارشناس توجه نکن.که چون خواب فلان چیز دیدی پس حتما بر گردنت نذری هستش. *کاربر مرد*اگر دین ندارید آزاد مرد باشید....*امامحسینعلیه السلام*
هاهستی۶۳ عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 445 خوب استاد اخلاق ندونه شما چطور میخوای به حرف من تو نی نی سایت توجه کنی و بگی که میگن نذری بر ... منظورتون از استاد اخلاق آدم متخصصه در این امره👌🏼بالاخره دوستانی هستن که این تجربه روداشتن وشاید بتونن کمک کننهمه چیز به مدرک نیست تجربه بزرگترین تخصصه مائيم که بی هیچ سرانجام خوشیم