2777
2789
عنوان

پای پرانتزی

347 بازدید | 21 پست

پای پرانتزی تو سن بالا درمان میشه البته  بدون عمل؟مثلا تو ۳۰ یا ۴۰ سال باشی ؟کسی میدونه مهمه، کسی تجربه داره خواهشا 

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

عمم نردیکای چهل سالگی درمان کرد.زود تر برو تو پیری دردسر ساز میشه

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      

من اسکن رفتم کف دادن بهتر شد 

البته برای من تو ورزش اینطور شده بود تحت نظر مربی غیر اصولی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمن ی پاش عمل کرده اون یکی نکرده نمیدونم چرا نمیکنه ترس داره از عمل 

عملش میگن ۳ ماه سر جات باید باشی تو بستر راسته؟

بدون عمل میشه؟با چی با ورزش یا چی درمان کردن؟

عمل کرد.فک نکنم راه دیگه ای جز عمل داشته باشه.ولی عملش با بیمه تامین اجتماعی تقریباً رایگانه.برا چی نمی‌خوای عمل کنی؟

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      
عمل کرد.فک نکنم راه دیگه ای جز عمل داشته باشه.ولی عملش با بیمه تامین اجتماعی تقریباً رایگانه.برا چی ...

کی زندگیم جمع و جور کنه برام عزیزم دوتا بچه دارم ، از عوارضش میترسم یا اینکه پرستاری میخواد کسی ندارم 

کف دادن چیه

🤣🤣🤣🤣 تو مغزم نوشتم بقیه شو خوابم میاد 

کفی کف کفش 

و دمپایی که کف پاهامو اسکن کرد و ورزش 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
عمل کرد.فک نکنم راه دیگه ای جز عمل داشته باشه.ولی عملش با بیمه تامین اجتماعی تقریباً رایگانه.برا چی ...

چندماه تو بستر بودن ؟ دستشویی هم نمیتونستن برن؟ اابته با عرض معذرت

چندماه تو بستر بودن ؟ دستشویی هم نمیتونستن برن؟ اابته با عرض معذرت

یادم نیست چه قد تو بستر بود.از سرویس بهداشتی فرنگی استفاده میکرد

کی زندگیم جمع و جور کنه برام عزیزم دوتا بچه دارم ، از عوارضش میترسم یا اینکه پرستاری میخواد کسی ندار ...

عملش عوارض نداره ‌‌.ولی اگه عمل نکنی بعداً برات مشکل ساز میشع