2777
2789
عنوان

پای پرانتزی

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 21 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه چاقه پاهام و شلوار تنگ بپوشم زشتن زانوهام و ساق پام کج و  تابلو

نمیدونم ولی شاید خودت این جوری فکر می‌کنی اگه خوش فرمه پاهات تراشیده اس زیاد مهم نیست اون

باهرکی ساختیم باختیم

سلام مامان من عمل انحراف کرده یکی از پاهاشو اونیکی مونده برا بعد از ماه رمضون

سه ماه نباید اصلا اون پایی که عمل شده رو زمین گذاشت بعد از سه ماه هم فقط ۱۰ تا ۱۵ کیلو از وزن و میشه روش انداخت

خیلی دردناکه عملش ولی بعد از دوره نقاهت خیلی خوب میشه 

الان دیگه تو پای عمل شدش دردی نداره و پاش کاملا صافه

عملش میگن ۳ ماه سر جات باید باشی تو بستر راسته؟

ن عزیز من یکهفتس عمل کردم تا هفته بعد راه میرم الانم راه میرم ولی با عصا

ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاش برسه روزی ک تو امضام بنویسم در پیکر من دو قلب دارد ضربان...❤️💙میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات کوچیک کنی دوستم 🙂🫂
ن عزیز من یکهفتس عمل کردم تا هفته بعد راه میرم الانم راه میرم ولی با عصا

واقعا، خیلیم عالی

عزیزم هرکی عمل کرده گفته زمانی باید تو بستر باشه...شما هر دو پا رو عمل کردید؟یعنی هفته دیگه بدون عصا را میرید؟ میشه اسم دکترتون برام بفرستید از خیر خودم گذشتم ، متاسفانه دخترمم همین مشکل داره میخوام دخترم ببرم دکتر ..

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

واقعا، خیلیم عالی عزیزم هرکی عمل کرده گفته زمانی باید تو بستر باشه...شما هر دو پا رو عمل کردید؟یعنی ...

یکی از پاهامو قبل عید عمل کردم یکیشم یکهفته پیش عمل کردم دکتر فردای عمل میگه با عصا راه برو بعد کشیدن بخیه هام میگه تا یکماه دیگه با عصا راه برو ولی من فردای روزی ک بخیه میکشم راه میرم ولی خب اوایل یکم لنگ میزنه ادم موقع راه رفتن دکتر من دکتر علیرضا جعفری زاده بود مطبش تو ستارخان تهرانه ولی من تویی بیمارستان میلاد وقت گرفتم رفتم پیشش خیلیم راضیم خیلییی 

ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاش برسه روزی ک تو امضام بنویسم در پیکر من دو قلب دارد ضربان...❤️💙میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات کوچیک کنی دوستم 🙂🫂