2777
2789
عنوان

دانشجو های پزشکی میشه بیاین ؟

275 بازدید | 5 پست

سلام میشه یکم درباره فشار درسا و کلا نقاط مثبت و منفی پزشکی بگین و اینکه اگه بر می گشتین عقب بازم پزشکی رو انتخاب می کردین ؟ 

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

دانشجو پزشکی نیستم ولی چن وقت پیش تو توئیتر داشتم من_یک_رزیدنتم# و دنبال میکردم حرفای دکترا واقعا ناراحتم کرد رشتشون بشدت سخته و فقط باید علاقه قلبی داشته باشی تا بتونی تحمل کنی

There is GOD💚💚💚   ..                                               
دانشجو پزشکی نیستم ولی چن وقت پیش تو توئیتر داشتم من_یک_رزیدنتم# و دنبال میکردم حرفای دکترا واقعا ...

واقعا ؟ 😅

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینجا نود درصد کاربرا سر عقده ادعاشون میشه دانشجو پزشکین تا پز بدن. اینجور سوالارو از یکی که مطمئنی پزشکه بپرس. اینجا واقعا معلوم نمیشه کی پزشکیه. بعد بدبختی هم اینجاست یه سریاشونم میان اینجا الکی ناامیدت میکنن. اون تاپیک منو که نوشتم «شما باور میکنید هرکی اینجا تاپیک پزشکی میزنه سوال بپرسید » اونو بخون تا متوجه بشی