shokofebanooooo مدیر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 439 عنوان دوقلوزایی | مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 52 پست سلام دوست جونیامن شوهرم خودش دو قلوعه یه برادر همسان داره بنظرتون چقدر امکانش هست منم دو قلو باردار بشم. یا اصلا امکانش هست ؟چند جا شنیدم ک باید زن دوقلو زایی از طرف مادر باشه 1401/01/18 | 02:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shokofebanooooo مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 439 درضمن واقعا نمیدونم چرا میخواین دوقلو باردار شین. میدونین جقدر سخته؟ من دوتا جاریام دوقلو دارن جوری ... واقعا
هیمالیاا عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 2704 درضمن واقعا نمیدونم چرا میخواین دوقلو باردار شین. میدونین جقدر سخته؟ من دوتا جاریام دوقلو دارن جوری ... ازاون بدتراینکه بارداری بسیار پرخطری داره خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
shokofebanooooo مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 439 ماام نداشتیم دوقلو ولی ما خیلی دوست داشتیم داشته باشیم والبته خداام بهمون داد ولی رشد یکیشون متوقف ش ... با دارو دو قلو باردار شدین ؟
هستی_99 عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 1258 خودتون یا برادرشوهرتون دو قلو نشد بچه هاتون؟ نه عزیزم، ژن دوقلو زایی رو مادرشوهرم داشت که ربطی بمن نداشت، من و جاریم بچه هامون تک قلو هستندمنم یروز انقدر دوقلو میخواستم که تو دنیا هیچ آرزویی ازین بالاتر برام نبود ولی الان خوشحالم که یدونه ای شدن بچه هام
هیمالیاا عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 2704 با دارو دو قلو باردار شدین ؟ نه خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
هیمالیاا عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 2704 نه عزیزم، ژن دوقلو زایی رو مادرشوهرم داشت که ربطی بمن نداشت، من و جاریم بچه هامون تک قلو هستند منم ... منم خیلی آرزشوداشتم ولی یکیشون ازبین رفت اصلا نمیتونم باهاش کناربیام همش میگم شاید یه روزی خداروشکر کنم که وعلتشو بفهمم خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
shokofebanooooo مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 439 عزیزم من دوقلو باردارم اخه دوقلو میخای چکار هم حاملگیش سخته و هم بزرگ کردنش همه سختیاش مال زنه ریسک ... واقعا عزیزما😍 انشالله سالم بغلشون بگیری. طبیعی دو قلو شد یا با دارو ؟سختی های حاملگیش چیه؟
هستی_99 عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 1258 منم خیلی آرزشوداشتم ولی یکیشون ازبین رفت اصلا نمیتونم باهاش کناربیام همش میگم شاید یه روزی خداروشکر ... عزیزم... خیلی ناراحت شدم😔
shokofebanooooo مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 439 نه عزیزم، ژن دوقلو زایی رو مادرشوهرم داشت که ربطی بمن نداشت، من و جاریم بچه هامون تک قلو هستند منم ... مرسی که تجربتو بهم گفتی
shokofebanooooo مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 439 منم خیلی آرزشوداشتم ولی یکیشون ازبین رفت اصلا نمیتونم باهاش کناربیام همش میگم شاید یه روزی خداروشکر ... عزیزم خدا اون یکیو برات نگه داره❤️ببخشید گلم چند سالته؟
هیمالیاا عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 2704 عزیزم... خیلی ناراحت شدم😔 همش سعی میکنم به خودم دلداری بدم همش میگم اگه دنیا میومد طوریش بود چی ولی بازم میدونم الکی دلمو خوش میکنم بازم یه مطلب یا یه عکس ازدوقلوها میبینم حالم بدمیشه خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
هیمالیاا عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 2704 عزیزم خدا اون یکیو برات نگه داره❤️ ببخشید گلم چند سالته؟ 21 خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
پارساh عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 3542 واقعا عزیزما😍 انشالله سالم بغلشون بگیری. طبیعی دو قلو شد یا با دارو ؟سختی های حاملگیش چیه؟ من ناخواسته و طبیعی بود از اول حالت تهوع وحشتناک و معده درد شدید الانم تپش قلب و نفس تنگی دارم هنوز تازه به ماههای اخر نرسیدم خدا کمک کنههمشم استرس زایمان زودرس و تو دستگاه رفتن بچه ها
هستی_99 عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 1258 همش سعی میکنم به خودم دلداری بدم همش میگم اگه دنیا میومد طوریش بود چی ولی بازم میدونم الکی دلمو خوش ... میفهمم کاملا، من همیشه تو شرایط مشابه میگم خدایا اگه نمیخواستی بدی چرا گذاشتی تجربه ش کنم