2821
2789
عنوان

دوقلوزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 52 پست
میفهمم کاملا، من همیشه تو شرایط مشابه میگم خدایا اگه نمیخواستی بدی چرا گذاشتی تجربه ش کنم 

آره دقیقا به هرکی میگم میگه فکر کن ازاول یه دونه بود ولی واقعا نمیشه

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
21

عزیزم هم سن منی🙂🥲

هیچ کار خدا بی حکمت نیست عزیزم دیگه غصه نخور

به این فکر کن که چه زنایی هستن که آرزوی مادر شدن دارن به این فکر کن که خدا تورو لایق مادر شدن دونسته خداروشکر کن برای وجود همون یدونه 

بازم میگم هیچ کار خدا بی حکمت نیست شاید اون قل‌ که سقط شده اگه دنیا میومد مشکلی داشت... اصلا نا شکری نکن امیدوارم صحیح و سالم بچتو بگیری بغلت

موقع زایمان برای منم دعا کن تا الان اقدامی نداشتم ولی تنبلی دارم تخمدان پلی کیستیک دارم فعلا نمیتونم اقدام کنم اما عاااااااشق بچم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ناخواسته و طبیعی بود  از اول حالت تهوع وحشتناک و معده درد شدید الانم تپش قلب و نفس تنگی دار ...

الهی عزیزما استرس نداشته باش برای نی نی ها ضرر داره انشالله همه چی خوب پیش می‌ره 

میتونی بری دکتر واسه دوقلو

ولی این مادره ک تعداد فرزندارو تایین میکنه ،اگ شما بیش تر از یک تخمک نابالغ توی تخمکگذاری ازاد کنی میشه چند قلو البته ناهمسان

بامن بحث نکنیدددد ،بخدا فقط شماره شوهر عمم مونده ک باهاش ثبت نام نکردم🤒
درضمن واقعا نمیدونم چرا میخواین دوقلو باردار شین. میدونین جقدر سخته؟ من دوتا جاریام دوقلو دارن جوری ...

می دونی عزیزم من ۸ ساله باردار نشدم.. از خدا میخوام اگه قسمتم کنه حداقل دو قلو باشه. با تمام سختی هاش حاضرم دوقلو باشه.. احتمال زیاد کار به آی وی اف می کشه و اونجا حتما از دکترم میخوام که حواسش به این مساله دو قلویی هم باشه.. امیدوارم نتیجه بده حالا.. باردار بشم بقیه اش هر چی خدا بخواد 

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی
میتونی بری دکتر واسه دوقلو ولی این مادره ک تعداد فرزندارو تایین میکنه ،اگ شما بیش تر از یک تخمک ناب ...

دکتر و قرص و دارو دوقلوها ناهمسانن، یکی دراز یکی کوتاه، یکی بور یکی سیاه ، ارزش نداره

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁
عزیزم هم سن منی🙂🥲 هیچ کار خدا بی حکمت نیست عزیزم دیگه غصه نخور به این فکر کن که چه زنایی هستن که ...

اگه دعام به آسمون برسه حتما برات دعامیکنم میدونی خواستم تجربمو بهت بگم که بعضی چیزا توسرنوشت آدم نییت اگه بخوایم باآرزوی زیاد یجورایی زوری به دستش بیاریم خودمون بدترآسیب میبینیم  شادی اگه انقدر این آرزورونداشتم ازاول یه دونه بود وانقدراذیت نمیشدم شاید خداخواست بهم بگه میتونم بدون داشتن سابقه فامیلی ام بهت دوقلو بدم ولی تونمیتونی داشه باشی انقدر دلم پراز غصس که حدنداره همش میگم این بچه من چه گناهی کرده که بایدانقدروقتی توشکم منه من غصه بخورم 

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
واقعا😍

آره والا، نمیدونم چجوریه، دوقلوهای عمم جفت پسر همسان متولد ۶۰

دوقلوهای زن عموم جفت پسر همسان متولد ۶۵

دیگه بعدش دوقلونداشتیم😒البته پسر عموهای بابامم دوقلو داشتن

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁
اگه دعام به آسمون برسه حتما برات دعامیکنم میدونی خواستم تجربمو بهت بگم که بعضی چیزا توسرنوشت آدم نیی ...

خیلی ناراحت شدم برات عزیزدلم نمی‌دونم چیه ولی چشام پر اشک شد انگار خودم این حسو تجربه کردم 

اره بیشتر ژن چندقولویی از سمت مادره مثلا عمه های شما فامیل پدری که به تو نزدیکه چندقولویی داشتن اینج ...

نه فقط خانواده مادری 

مادر،مادربزرگ و خاله

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز