2821
2789
عنوان

دوقلوزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 52 پست
درضمن واقعا نمیدونم چرا میخواین دوقلو باردار شین. میدونین جقدر سخته؟ من دوتا جاریام دوقلو دارن جوری ...

ازاون بدتراینکه بارداری بسیار پرخطری داره 

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خودتون یا برادرشوهرتون دو قلو نشد بچه هاتون؟

نه عزیزم، ژن دوقلو زایی رو مادرشوهرم داشت که ربطی بمن نداشت، من و جاریم بچه هامون تک قلو هستند

منم یروز انقدر دوقلو میخواستم که تو دنیا هیچ آرزویی ازین بالاتر برام نبود ولی الان خوشحالم که یدونه ای شدن بچه هام

نه عزیزم، ژن دوقلو زایی رو مادرشوهرم داشت که ربطی بمن نداشت، من و جاریم بچه هامون تک قلو هستند منم ...

منم خیلی آرزشوداشتم ولی یکیشون ازبین رفت اصلا نمیتونم باهاش کناربیام همش میگم شاید یه روزی خداروشکر کنم که وعلتشو بفهمم

عزیزم من دوقلو باردارم اخه دوقلو میخای چکار هم حاملگیش سخته و هم بزرگ کردنش همه سختیاش مال زنه ریسک ...

واقعا عزیزما😍 انشالله سالم بغلشون بگیری. طبیعی دو قلو شد یا با دارو ؟سختی های حاملگیش چیه؟

عزیزم... خیلی ناراحت شدم😔

همش سعی میکنم به خودم دلداری بدم همش میگم اگه دنیا میومد طوریش بود چی ولی بازم میدونم الکی دلمو خوش میکنم بازم یه مطلب یا یه عکس ازدوقلوها میبینم حالم بدمیشه

واقعا عزیزما😍 انشالله سالم بغلشون بگیری. طبیعی دو قلو شد یا با دارو ؟سختی های حاملگیش چیه؟

من ناخواسته و طبیعی بود 

از اول حالت تهوع وحشتناک و معده درد شدید الانم تپش قلب و نفس تنگی دارم هنوز تازه به ماههای اخر نرسیدم خدا کمک کنه

همشم استرس زایمان زودرس و تو دستگاه رفتن بچه ها

همش سعی میکنم به خودم دلداری بدم همش میگم اگه دنیا میومد طوریش بود چی ولی بازم میدونم الکی دلمو خوش ...

میفهمم کاملا، من همیشه تو شرایط مشابه میگم خدایا اگه نمیخواستی بدی چرا گذاشتی تجربه ش کنم