2777
2789

سلام من آمپول ضد بارداری زدم بهم نساخت ۴ ماه خون ریزی داشتم دوکتر رفتم دارو داده الان ترشع قهویی دارم در روز مثلا یک بار یه قطره میاد روزه ام یعنی باطله؟؟؟

من قبلا پرسیدم و گفت روزه باطله

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر دوره پریودت تموم شده نه  استحاضه محسوب میشه  فکرکنم قبل هر نماز باید وضو بگیری و نما ...

در حد لک بینی‌کم نیاز به غسل نداره

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
نگفتم غسل کنه!! گفتم وضو

اره من چرا فکر کردم غسل نوشتی، البته شاید بخاطر اینکه طبیعتا قبل از نماز وضو میگیریم🤣🤣

تودوران جدای از پریود؟اگر اره استحاضه اس ونمازروزه قبول.اگر قلیله هست لباس زیرو عوض کن ونمازبخون.اون جا که گفتن براهرنماز یه وضو مال متوسطه هست نه قلیله

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟