2777
2789

سلام دوستان 

من دیگه از دخالتا و کنایه ها و توهینای مادرشوهرم خسته شدم دیگه کم اوردم نمیدونم چکار کنم؟،؟!!!

به همه چی گیر میده ، سر همه چی بهم توهین میکنه

مثال

پسرم تازه بدنیا اومده بود پدرشوهرم پرسبد بچه چند روزشه من همونجا حساب کردم گفتم نه روز

دیدم شب مادر شوهرم توی واتساپ بهم پیام داده "ما از آدم دروغگو حالمون بهم میخوره ما آدم دروغگو رو میندازیم توی سطل زباله تو خجالت نمیکشی انقدر دروغ میگی؟؟؟!!! بچه الان ۱۰ روزشه نه ۹ روز"

این یه مثال ساده بود به همه چی گیر میده و بهم توهین میکنه 

مثلا برگ گلدون روی جاکفشی توی راپله زرد میشه وقت نمیکنم هرسش کنم آخه بچه نوپا دارم بخدا بزور به کارای خونه میرسم 

بهم میگه همه عروس دارن ما هم عروس داریم کاش پامو نمیزاشتم توی خونتون کاش اجازه میدادم پسرم با اونی کا عاشقش بود ازدواج میکرد، خراب بشه شهرتون و...

بخدا دیگه کم اوردم هفت ساله دیوونم کردن....

چکار کنم؟

شوهرمم میگه واسه من اول خانوادم مهمن 

نظر خواهر و مادرم اولویت داره به نظر تو

😔😔😔

فقط بی محلی 😐

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفاً کتاب هنر ظریف به چ.پ گرفتن رو بخون، حوصله خواندن نداری به اسم کتاب عمل کن

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever
خیلی سخته، بخدا آدم حاضر جوابی هم نیستم همش با قربون صدقه جوابشو میدم که شاید یکم عقل و شعورشو صدا ک ...

همینه پرونده یکم خودت رو بگیری محلی کن سنگین باشه ᥬ🤔᭄ 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
نگوکه. توهم عروس مظلومی هستی همیشه تقصیر دوطرف 

آره خب من مقصرم که خیانتای پسرشو به روشون نیوردم ، مقصرم که اوایل ازدواج وقتی پسرش یه هفته یه هفته توی خونه زندانیم میکرد به رو نیوردم

مقصرم که تکی بارداری اولم وقتی وسط سرمای زمستون به یه لا لباس بیرونم کرد و بعدش بچم سقط شد دم نزدم  و هزاران هزار درد دیگه ، که ریختم توی خودم که مثلا عیب شوهرمو برملا نکرده باشم

حرفت درسته من مقصرم 

اولا خاک توسر شوهرت بعدم بایدبه مادرشوهرت میگفتی منم ازآدم احمق وبیشعوربدم میادمیزارم توکیسه دم در ب ...

اگه زبون گفتن این حرفارو داشتم که اینطوری درسته منو قورت نمیدادن