من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
خسته شدم دیگه،بهش یچیزی میگم میگه من بیکار شدم فکرم مشغوله باید یجوری خودمو سرگرم کنم تو دیگه شروع ن ...
وقتی سر لج باشن نمیشه زیاد باهاشون حرو بحث کرد، ولی نرم نرم بهش حالی کن که تو هم روحیت خرابه، بگو این مشکل دوتاتونه، بهش بگو تو تنها عذاب نمیکشی منم از این وضعیت ناراحتم حداقل بذار همدیگه رو داشته باشیم،باهاش همدردی کن بگو دوست دارم باهم بریم بیرون قدم بزنیم، بگو واقعا نیاز دارم با هم باشیم تا استرسم کمتر بشه، شاید کم کم راه افتاد دیگه بهت سخت نگرفت
وقتی سر لج باشن نمیشه زیاد باهاشون حرو بحث کرد، ولی نرم نرم بهش حالی کن که تو هم روحیت خرابه، بگو ای ...
ممنون از راهنماییت عزیزم،انقدر که تنهاموندم تو این هوای عالی تو خونه اصلا روحیه ام خرابه،وقتی میاد با اخم میاد و دیر میاد خونه منم اخمالو هستم همیشه یک کلمه حرف نمیزنیم
پیک نیک یا گردش پول نمیخواد ، یه فلاکس چای ، میوه تخمه ای ، یه غذایی که تو خونه میخورید جمع کن تو سبد ،اگه روزه نیستید برید تو فضای باز ،اگه روزه ای واسه افطار
بلاخره هر مردی هر چی هم گوه اخلاق باشه یه قلقی داره، ازش بخواه
کاربریم واسه سال ۹۶ بود بخاطره پشه کش خیلی غم انگیز پر کشید😂 خانمها وقتی زحمت میکشم واستون پستی میزارم ، یا پستتون رو ریپلای میکنم ،ریپ نمیکنی نکن اماااا یه لایک ریز بکن لطفاً، بفهمم خوندی ،فک نکنم وقت گرانبهام بخاطرت به چوخ رفته!!! مچکرم😊