2777
2789
عنوان

همسر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 25 پست
میکشه منو بفهمه

الان هوا خوبه، با آرامش بگو بیا باهم بریم پارکی جایی قدم بزنیم ، برید پیکنیک تو هوای باز  

کاربریم واسه سال ۹۶ بود بخاطره پشه کش خیلی غم انگیز پر کشید😂                                                                                      خانمها وقتی زحمت میکشم واستون پستی میزارم ، یا پستتون رو ریپلای میکنم ،ریپ نمیکنی نکن اماااا یه  لایک ریز بکن لطفاً، بفهمم خوندی ،فک نکنم وقت گرانبهام بخاطرت به چوخ رفته!!!  مچکرم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته شدم دیگه،بهش یچیزی میگم میگه من بیکار شدم فکرم مشغوله باید یجوری خودمو سرگرم کنم تو دیگه شروع ن ...

وقتی سر لج باشن نمیشه زیاد باهاشون حرو بحث کرد، ولی نرم نرم بهش حالی کن که تو هم روحیت خرابه، بگو این مشکل دوتاتونه، بهش بگو تو تنها عذاب نمیکشی منم از این وضعیت ناراحتم حداقل بذار همدیگه رو داشته باشیم،باهاش همدردی کن بگو دوست دارم باهم بریم بیرون قدم بزنیم، بگو واقعا نیاز دارم با هم باشیم تا استرسم کمتر بشه، شاید کم کم راه افتاد دیگه بهت سخت نگرفت

وقتی سر لج باشن نمیشه زیاد باهاشون حرو بحث کرد، ولی نرم نرم بهش حالی کن که تو هم روحیت خرابه، بگو ای ...

ممنون از راهنماییت عزیزم،انقدر که تنهاموندم تو این هوای عالی تو خونه اصلا روحیه ام خرابه،وقتی میاد با اخم میاد و دیر میاد خونه منم اخمالو هستم همیشه یک کلمه حرف نمیزنیم

پولم نداریم😔

پیک نیک یا گردش پول نمیخواد ، یه فلاکس چای ، میوه تخمه ای ، یه غذایی که تو خونه می‌خورید جمع کن تو سبد ،اگه روزه نیستید برید تو فضای  باز ،اگه روزه ای واسه افطار 

بلاخره هر مردی هر چی هم گوه اخلاق باشه یه قلقی داره، ازش بخواه 

کاربریم واسه سال ۹۶ بود بخاطره پشه کش خیلی غم انگیز پر کشید😂                                                                                      خانمها وقتی زحمت میکشم واستون پستی میزارم ، یا پستتون رو ریپلای میکنم ،ریپ نمیکنی نکن اماااا یه  لایک ریز بکن لطفاً، بفهمم خوندی ،فک نکنم وقت گرانبهام بخاطرت به چوخ رفته!!!  مچکرم😊
پیک نیک یا گردش پول نمیخواد ، یه فلاکس چای ، میوه تخمه ای ، یه غذایی که تو خونه می‌خورید جمع کن تو س ...

میگم بهش ولی فکر نکنم بیاد میگه تو شهر ما همه پارکهاش پراز لات و معتاده