2777
2789
عنوان

ازدواج و نخواستن فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 43 پست
احسنت من این دیدگاه رو کاملا اشتباه میدونم . ازدواج فقط بچه نیست . الان خیلی خانمها میشناسم بخاطر بچ ...

صددرصد بچه پایه های زندگی مشترکو قوی میکنه

خانواده با فرزند معنی پیدامیکنه

ولی اینک دوس ندارین شاید بخاطر اینه ک هیچ تجربه ای ازش ندارین یا میترسین ولی بچه داشتن خیلی حس خوبیه

امیدوارم اگه دلت بچه نمیخواد بعد ازدواج یه جلوگیری سرسخت داشته باشی و هیچوقت باعث قتل یه روح  و جسم معصوم نشی🥺

زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹
آخه خیلیا هستن اولش میگن باشه اما بعد چند سال میگن نه بچه میخوایم و...

شما با یکی ازدواج کن که عقیم باشه

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی رو دوست دارم اما بدون بچه .  هدفم زندگی با همسرمه تا آخرش اما بچه اصلا نمیخام

برو با کسی ازدواج کن که مشکل ناباروری داشته باشه

مردا فقط در این صورت میتونن قبول کنن که بچه نخوان

صددرصد بچه پایه های زندگی مشترکو قوی میکنه خانواده با فرزند معنی پیدامیکنه ولی اینک دوس ندارین شای ...

شاید بیشتر فکر کردم اصلا ازدواج نکردم

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

به بعد از ۴۵ سالگیتون یا ۵۰ سالگیتون فکر کردین؟

چه فکری مثلا

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

اون آقا باید قبل ازدواج بیان میکرد و توافق کتبی میکردن که بچه نمیخاد نه که زنی رو گرفتار کنه که اون ...

من اینا رو دیگه نپرسیدم ازشون

ولی هدفم از اون کامنت این بود که خواستم بگم تو هم میتونی مردهایی رو پیدا کنی که بچه نخوان

وضعشم خوب بود 😁 دختره هم حسابی بار خودشو بست و از اولم کوبید ساخت خودشو 

من اینا رو دیگه نپرسیدم ازشون ولی خواستم بگم تو هم میتونی مردهایی رو پیدا کنی که بچه نخوان وضعشم خ ...

خخخخ عجب