2777
2789
عنوان

ازدواج و نخواستن فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 43 پست
پس برای چی ازدواج میکنن؟

زندگی رو دوست دارم اما بدون بچه . 

هدفم زندگی با همسرمه تا آخرش اما بچه اصلا نمیخام

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

مشکلی نداره که

اگر با کسی آشنا شدید، صحبت کنید

بگید بچه نمی‌خواید یا حداقل تا زمان طولانی بچه نمیخواید

اگر ایشون هم با شما هم نظر باشن مشکلی نیست

(تنها دست اورد و هدف ازدواج فرزندآوری نیست!!!!)

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه شما برای تولید مثل ازدواج کردی ؟ 🥴

برای تولید مثل ازدواج نکردم برای تجربه مادر شدن و مهر مادری رو تجربه کردن ازدواج کردم.

برای اینکه مادر بشم بچم رو تو وجودم حس کنم

برای اینکه تکه ای از وجودم رو که همه زندگیمه لمس کنم و بزرگ شدنش رو ببینم.

مگه شما فقط برای رابطه جنسی ازدواج کردین؟

هدفتون فقط س ک س بوده؟

مگه شما برای تولید مثل ازدواج کردی ؟ 🥴

احسنت من این دیدگاه رو کاملا اشتباه میدونم . ازدواج فقط بچه نیست . الان خیلی خانمها میشناسم بخاطر بچه گرفتار شدن

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

آخه خیلیا هستن اولش میگن باشه اما بعد چند سال میگن نه بچه میخوایم و...

دقیقا من مثللل توو بودم اصلا شدیدتر. اما حالا با سی سال سن و بعد چندسال ازدواج. خودم دارم دغ میکنم. حالا صبر کن منی که هرکی میگفت بچه تو دهنش میزدم

یکی از اشنایان ما اقاهه بچه نمیخواست، خانمش به همین دلیل جدا شد ازش

اون آقا باید قبل ازدواج بیان میکرد و توافق کتبی میکردن که بچه نمیخاد نه که زنی رو گرفتار کنه که اون بچه میخاد

همسر منم بچه نمیخواد، من میخوام. یکی مث همسر من پیدا کن. همش میگه اسپرم و تخمک بدیم یکی دیگه به دنیا بیاره. میگم چرا؟ میگه نمیخوام تو بدنیا بیاری. حالا هیچ مشکل بارداری هم ندارما. داره سنم میره بالا، اوایل میگفت پولدار شم بعد، الان میگه تو بدنیا نیار

هر کی ام بگه نمیخوام بعد چند سال میزنه زیر حرفش با یه عقیم ازدواج کن

کاملا درسته

همسر منم بچه نمیخواد، من میخوام. یکی مث همسر من پیدا کن. همش میگه اسپرم و تخمک بدیم یکی دیگه به دنیا ...

چون یک سری آقایون بعد بارداری زن . زیاد بدن خانم و سیستم‌شون به دلشون نمیشینه برا همین گفته