2821
2789
عنوان

نظرسنجی

226 بازدید | 39 پست

سلام ،اسممو که میبینین دوستان ، رضا هستم. 

یه موردی هست برام سوال شده، من حقیقتا دوست دارم نامزدم منو بوس کنه، اما بیشتر اوقات من کُنش گرهستم، و واکنش کمی میبینم،(در ضمن بگم که خیلی دوستم داره و خب دلیل بوسیدنمم اینه که خوشم میاد از بوس کردن و میگم شاید خوشش نیاد) و خیلی اوقات من پیشونیش رو بوس میکنم و گونه هاش رو ، اما‌ به زور ازش بوسی میبینم، حقیقتا زنی جز نامزد خودم تو زندگیم نیست، اومدم از شما بپرسم ببینم هم جنس خودتونو میشناسین ما چه کنیم از دست خانوممون.در ضمن برای بحث بوس اون مدلی که شخصیه و بین زنو شوهره خوب کارای زنونشو یاد داره. نگفتمم بهش که بوسم کن ، عشق میورزه بهم ولی از گدایی برای بوس و عشق  ورزی کردن بدم میاد ، برای همین بهش نمیگم ، دوست دارم خودش بفهمه مرد هم نیاز داره که ماچ بشه از طرف زنش.

پ ن پ میخواستی کسی دیگع ای هم باشه ت زندگیت😷

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی با همید و مثلا براش چیزی میخری یا کاری که دوست داره و براش انجام میدی با خنده و شوخی لپتو ببر جلو بگو بوسم کن...

من اینکارو هنوزم بعد از ۱۱ سال زندگی انجام میدم

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام شاید خجالت می‌کشند خانومتون بهشون فرصت بدید با از طریق داستان عاشقانه   فیلم‌های عاشق ...

You dont fit in this small town 

But I fell you're a one for me 

کدوم آهنگش؟ 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
وقتی با همید و مثلا براش چیزی میخری یا کاری که دوست داره و براش انجام میدی با خنده و شوخی لپتو ببر ج ...

خب همینه ، از اینکه بگم بوسم کن یا من بگم بهش خوشم‌نمیاد، احساس این بهم دست میده که دارم گدایی بوس کردنو میکنم، نه اینکه شما میکنی ، این حسیه که مختص یه منه و حس خوبی نمگیرم اگه بگم، چون این راه حلو امتحان کردم و خوب نبوده میگم که حس خوبی نداره 

نه اصلا همچین فکری نکن اصلا 

شما فکر کنم خانوم هستید، اگر خانومید ، همجنس خودتونو بیشتر میشناسین، والا زنا بفهمن بعضی چیزارو دوست داریم برعکس میکنن که حرص مردو دربیارن 😂🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

شما فکر کنم خانوم هستید، اگر خانومید ، همجنس خودتونو بیشتر میشناسین، والا زنا بفهمن بعضی چیزارو دوست ...

نه والا برعکس نیستیم! 

اتفاقا دوست داریم برای رضایت خاطر همسر انجام بدیم... 

جنگ که نیست که. 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
نه والا برعکس نیستیم!  اتفاقا دوست داریم برای رضایت خاطر همسر انجام بدیم...  جنگ که نیست ...

البته الان نامزدمه ، ممکنه همسر بشه فرق کنه و اخلاقش برگرده، 

بنظرشما اگه منم فقط پیشونیش بوس کنم و دیگه نکنم تا خودش بکنه، راه حل درستیه یا بد تر اعصاب خودم بهم میریزه؟