2821
2789
۳۳۰۰انسانی

موفق باشی عزیزم 

وقتی رفتی مصاحبه معاینه بدنی هم کردن؟

منظورم قد و وزن و ایناس

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از آلا فیلم دانلود کن برای قواعد، برای من که موثر بود. بعدش هم هر روز ترجمه عربی کار کن.مثلا هر روز لغات یه درسو حفظ کن و ۱۰تست ترجمه بزن. تو یه ماه کلی نتیجه میگیری

من دهم و نصف یازدهمو قواعدشو خوندم تا الا

نیـست نـشان زندگی..تا نـرسد نشـان تو
موفق باشی عزیزم  وقتی رفتی مصاحبه معاینه بدنی هم کردن؟ منظورم قد و وزن و ایناس

آره تو مصاحبه ۳مرحله رو باید رد کنی مصاحبه پزشکی مصاحبه عمومی مصاحبه تخصصی تو پزشکی ازم خواس راه برم قلبو اینارو چک کرد به اضافه ی تعادل و قد و وزن

آره تو مصاحبه ۳مرحله رو باید رد کنی مصاحبه پزشکی مصاحبه عمومی مصاحبه تخصصی تو پزشکی ازم خواس راه برم ...

نگفتن قد باید چه اندازه ای باشه؟ چون من شنیدم قد باید تا یه اندازه ای رسیده باشه. و از هر استان به استان دیگه هم باهم فرق می کنه

به سلامتی به نظر شما الان برای خوندن دیر شده؟ 

بستگی داره در چه سطحی باشی من کلا رشتم تجربی بود ولی کنکور انسانی دادم منی که تو یه سال تونستم ۳سال رو جم کنم خیلی عقب تر از توییم که رشتت انسانی بوده آره اگه با جون و دل مایه بزاری قبول میشی ولی عمیق و درست باید بخونی صرفا نباید حفظ کنی باید بفهمی