2777
2789
عنوان

شپش🤕

568 بازدید | 43 پست

هفته پیش رفتیم خونه عمم تولد پسرش بود نگو شپش دارن ماهم از همه جا بیخبر 

اومدیم خونه خواهرم 7 سالشه گرفته دخترمم دوسال و نیم گرفته حالا منم نمیدونم دارم یا ن فقط نگران موهای دخترمم که خیلی نازه و هرماه براش خودم موخوره گیری میکردم نوک گیری میکردم خیلی ناراحتم امروز نشستم رشک هارو از رو موهاش با گریه جدا کردم دلم براش کبابه 

خواهرمم مدرسه میره میترسم بقیه بگیرم گناه دارن

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ملحفه سفید پهن کن دخترتو بذار وسطش سرشو با گرم ترین درجه سشوار بکش و شونه کن 

هرچی بیشتر بهتر نتیجه میگیری مثلا اگه بذاره نیم ساعت با سشوار شونه کنی شپش ها میوفتن و رشک ها هم از حرارت میمیرن

برا خودتم از داروخانه شامپو بگیر

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔
شامپو ضد شپش بگیر سرتو با تاید بشور هرشب حموم برو با شونه دندونه ریز موهاتو تو حموم صاف کن

من فکر نکنم داشته باشم 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یه ملحفه سفید پهن کن دخترتو بذار وسطش سرشو با گرم ترین درجه سشوار بکش و شونه کن  هرچی بیشتر به ...

عه بگم شوهرم برای منم اینکارو کنه فکر نکنم من داشته باشم ولی میگم بگیره کار که از محکم کاری عیب نمیکنه

فقط بعد اینکه تلاش کردی ریشه‌کن کنی از اون وسایل خواب ها استفاده نکن بذارشون جلوی افتاب تا چند روز ب ...

یعنی ممکنه از نو بگیریم؟ 

عه بگم شوهرم برای منم اینکارو کنه فکر نکنم من داشته باشم ولی میگم بگیره کار که از محکم کاری عیب نمیک ...

مطمعن باش شمام میگیری،لامصب ول کن نیستن

فقط شامپو و داروهای شیمیایی برای بچه ها خیلی قویه مراقب باش

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔
فقط قطره کیمیا  تمام

کجا باید بگیرم عزیزم؟ هزینش چقده؟ 

فقط برای شپش هستش؟؟ اگر آره که یواش از فروشنده بخوام بقیه نفهمن😭