2777
2789
عنوان

اندومتریوز

287 بازدید | 23 پست

حس میکنم تمام علائمشو دارم 

درد شدید پریودی،درد لگن تو پریودی 

دو بارم باردار شدم ولی هردوشون سقط شدن 

اینا نشونه اندومتریوزه؟؟خیلی میترسم واقعا استرس گرفتم

برو ازمایش بنویسه دکتر  

اکثرا این دردارو داریم 

و هر سقطی از اون نیس

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
برو ازمایش بنویسه دکتر   اکثرا این دردارو داریم  و هر سقطی از اون نیس

چه آزمایشی باید بنویسه؟

میگن با کلونوسکوپی معلوم میشه 

من چند بار سونو واژینال دادم ولی دکترا حرفی از آندو نزدن 

یعنی ممکنه تو سونو نشون نده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه آزمایشی باید بنویسه؟ میگن با کلونوسکوپی معلوم میشه  من چند بار سونو واژینال دادم ولی دکترا ...

والا همون سونو سی تی و ام ار ای

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
چه آزمایشی باید بنویسه؟ میگن با کلونوسکوپی معلوم میشه  من چند بار سونو واژینال دادم ولی دکترا ...

اندویه کیست که داخل دیواره های رحم می‌چسبه با یه سونو از روی شکم متوجه میشن واژینال نشون میده .ولی این علائم که گفتی ربطی به سقط نداشته

من اندومتريوز دارم و عمل هم كردم حتما برو پيش دكتري تخصصش اندومتريوزه

من هيچ دردي موقع پريود نداشتم و پريودهام هم به موقع بود اما اندومتريوزم گريد ٣ بود كه تقريبا شديد بود

آزمايشش هم ca125 كه قطعي مشخص نميشه

اندویه کیست که داخل دیواره های رحم می‌چسبه با یه سونو از روی شکم متوجه میشن واژینال نشون میده .ولی ا ...

نه آخه گفتم شاید اندومتریوز دارم و بخاطره همینم بچه هام سقط میشن 

مطمئنین با سونو نشون میده؟ 

خدا خیرتون بده یکم آروم شدم

نه آخه گفتم شاید اندومتریوز دارم و بخاطره همینم بچه هام سقط میشن  مطمئنین با سونو نشون میده؟&n ...

اره عزیزم آندو یا هرکیست دیگه ای از سونو شکمی حتی خیلی ریزم باشه نشون داده میشه.بچه که سقط میشه احتمالا نطفه ضعیفه .سردی رحم داری تمام مریضیی مربوط به سقط و کیست از سردی رحمه.

وااای عملش خیلی سخته؟؟ کسی که آندو داره اصلا باردار نمیشه؟

اينطور نيست كه اصلا باردار نشي يه خانم كه عملش با من بود سه تا بچه داشت اما اندومتريوز هم داشت 

اما متاسفانه برا من همراه با نازايي بود 

عملش هم اگه دكترت خوب باشه زياد سخت نيست برا من با لاپاراسكوپي عمل كرد كه زياد اذيت نشدم 

انقدر به خودت انرژي منفي نده با يه دل درد و لگن درد كه نميشه گفت اندومتريوز داري