2777
2789
عنوان

اندومتریوز

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 23 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استرس نداشته انشاالله که خوب میشی منم پریودام خیلی سخت بود حالت تهوع و تب و لرز و درد شکم و کمر میگرفتم رفتم سونو نوشته بود ک فیبروم نشون داده بود یکی هم میگف تخمدانات ضعیفه شما رفتی دکتر؟؟؟

کسی هست؟  من یه سال پیش سونو دادم فیبروم نشون داده بود امروز رفتم سونو دوباره سونوگرافه گف اصل ...

عزیزم اگهومیخوایی بروجای دیگا تامطمعن بشی

فیبروم واقعاخیلی اذیت کنندس من مادرم خیلی وقته درگیرشه

زودترپیگیری کن تاخدای نکرده بعدامثه مادرمن مجبورنشی دردورنج بکشی

۱۴۰۰/۱۰/۱۰💍💍
 استرس نداشته انشاالله که خوب میشی منم پریودام خیلی سخت بود حالت تهوع و تب و لرز و درد شکم و کم ...

من آخرین سونویی که دادم دوماه پیش بود که بخاطره سقط بچم یه سونو شکمی و سه تائم واژینال دادم ولی هیچکدومشون حرفی از آندومتریوز نزدن

نه آخه گفتم شاید اندومتریوز دارم و بخاطره همینم بچه هام سقط میشن  مطمئنین با سونو نشون میده؟&n ...

من اندومتریوز دارم با سونو مشخص میشه . تا حالا نشده جایی برم بگه نه اندو نیستی . تو دستگاه های سونو مشخصه شاید اندازش رو اینور اونور بگن.

وااای عملش خیلی سخته؟؟ کسی که آندو داره اصلا باردار نمیشه؟

من یکسال و نیم اقدام داشتم نمیشد دو بار هم ivf کردم منفی شد بعد به لطف خدا طبیعی باردار شدم . کیستم ۳.۵ سانت بود و چسبندگیم هم زیاد بود 

برو دکتر یه سونو بنویسه برات اگه شک داری بهش اصن ادم نمیدونه سونو ها راستن یا نه منو ی سال پیش فیبروم نشون داده بود تو این یه سال انقد غصه خوردم که خدایی نکرده نکنه بچه دار نشمو فلان الان رفتم سونو میگه فیبروم نداری موندم والا