2777
2789
عنوان

بیاید درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 57 پست
اخه تا میام حرف بزنم همه حرفمو قطع میکنن 

ابجی حرفت به موقع بزن 

چندسالته

این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط نسبت بهش بی اهمیت باش و نادیده بگیر انگار وجود نداره هر حرفی بهت زد بگو تو خوبی از ما بکش بیرون

داره روم تاثیر می‌ذاره هرکاری میکنم میاد یه تیکه میندازه باعث میشه اون کار بهم بریزه و اصلا خوب به پایان نرسونمش این اتفاق داره میترسونه منو از اینکه مانع پیشرفتم بشه

خوب ببین بعضی ها از کلمه انسانیت فقط انسانش رو به دوش میکشن اهمیت نده چی میگه  میفهمم اذیت می ...

هر کاری میکنم بدتر می‌کنه داره روم تاثیر می‌ذاره مثلا من یه کاری رو شروع میکنم میاد یه تیکه میندازه و باعث میشه اون کار کلا بهم بریزه و من خوب به پایان نرسونمش از این میترسم که مانع پیشرفتم بشه

یعنی چی  ۱۵😄

عه منم ۱۵ سالمه

این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍
داره روم تاثیر می‌ذاره هرکاری میکنم میاد یه تیکه میندازه باعث میشه اون کار بهم بریزه و اصلا خوب به پ ...

من نمیدونم جایگاه اون کس توی زندگیت چقدر پررنگه ولی اگه غیر خانواده ات هست حتما قطع رابطه کن یا اینکه اصلا جوابش و نده که بدونه که دیگه باهاش هیچی صحبتی نداری قهر کن و آشتی هم نکن

نا امید نباش خدا همین‌جاست 
یعنی چی  ۱۵😄

ببین وقتی کسی حرف نمیزنه حرف بزن😅

هر کاری میکنم بدتر می‌کنه داره روم تاثیر می‌ذاره مثلا من یه کاری رو شروع میکنم میاد یه تیکه میندازه ...

ببین جاده ی زندگی مثل ریل قطار میمونه و تو درحال سفر کردنی 

بعضی وقتا بین ریل ها میبینی یه درخت افتاده یا مسافر هات ادم های ناجوری هستن 

ولی ببین راننده ی این قطار تویی ..تویی که میگی کجا بره 

پس برات مهم نباشه ببین بعضی ها کلا ذاتشون بده 

اما بدون که یه روز به خودشون برمیگرده عزیز دلم

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

عه منم ۱۵ سالمه

منو تو همسنیم 

من تو مدرسه یکی خیلی اذیتم می‌کنه به بقیه گفتم مثلا معلم میگه اینو بخون سریع یه تیکه میندازه و باعث میشه اون کار کلا بهم بریزه و من خوب نتونم به پایان برسونم اون کار رو میترسم مانع پیشرفتم بشه به نظرت چکار کنم

من نمیدونم جایگاه اون کس توی زندگیت چقدر پررنگه ولی اگه غیر خانواده ات هست حتما قطع رابطه کن یا اینک ...

تو مدرسس یکی از همکلاسی ها من اصلا باهاش حرف نمی‌زنم اون فامیلی منو یاد گرفته صبح تا شب به من تیکه میندازه

😄🌸

😁😁😁

ببین جاده ی زندگی مثل ریل قطار میمونه و تو درحال سفر کردنی  بعضی وقتا بین ریل ها میبینی یه درخ ...

تو مدرسس یکی از همکلاسی ها مثلا معلم میگه اینو بخون سریع یه تیکه میندازه و.... مانع پیشرفتم نشه؟؟