2777
2789
عنوان

بیاید درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 57 پست
تو مدرسس یکی از همکلاسی ها مثلا معلم میگه اینو بخون سریع یه تیکه میندازه و.... مانع پیشرفتم نشه؟؟

منم توی مدرسه کلی متلک پروندن بهم 🙂

ولی باعث نشد نمره ی من کم بشه اتفاقا خودم هم باهاشون خندیدم🙂و بعد اونا ضایع شدن که نمیتونن باعث ناراحتی من بشن

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم توی مدرسه کلی متلک پروندن بهم 🙂 ولی باعث نشد نمره ی من کم بشه اتفاقا خودم هم باهاشون خندیدم🙂و ...

چکار کنم روم تاثیر نذاره آخه تا یه چیز میگه تمرکزم بهم میریزه و مثلا سوالی که معلم کرده رو اشتباه میگم

چکار کنم روم تاثیر نذاره آخه تا یه چیز میگه تمرکزم بهم میریزه و مثلا سوالی که معلم کرده رو اشتباه می ...

خوب هروقت متلک پروند نفس عمیق بکش اشکالی ندارع اگه یکم با تاخیر به سوال معلمت جواب بدی مهم درواقع جواب درسته 

پس نفس عمیق بکش و اروم جواب بده و اون رو از ذهنت پاک کن

خوب هروقت متلک پروند نفس عمیق بکش اشکالی ندارع اگه یکم با تاخیر به سوال معلمت جواب بدی مهم درواقع جو ...

کاش منم یه دوستی مثل شما داشتم همه اطرافیانم رو من دلداری میدم 😄💔

کاش منم یه دوستی مثل شما داشتم همه اطرافیانم رو من دلداری میدم 😄💔

خوب چه اشکالی داره با من دردو دل کن اصلا من دوستت میشم😍

خوب چه اشکالی داره با من دردو دل کن اصلا من دوستت میشم😍

پس بزار همشو بگم من به اون دختره بی توجهی میکنم اما اون ادامه میده یکی از دوستام می‌گفت روت حساس شده من خودم آدم درسخونیم اما اون نمیخونه دوستم میگه اون میخواد توام مثل خودش شی فهمیده می‌تونه روت تاثیر بذاره بهش بگو که دخالت نکنه اما من کلا از بچگیم آدمی بودم که تو دعوا ها کوتاه می اومدم نمیتونم بهش بگم به نظرت چکار کنم احساس میکنم اعتماد به نفسم صفره

پس بزار همشو بگم من به اون دختره بی توجهی میکنم اما اون ادامه میده یکی از دوستام می‌گفت روت حساس شده ...

اعتماد تو صده

ببین تنها چیزی که میدونم اینه که اگه بخوای میتونی 

اعتماد تو صده ببین تنها چیزی که میدونم اینه که اگه بخوای میتونی 

مامانمم اینو میگه🙃

راه حلی داری که اصلا بهش توجه نکنم 

و اگه چیز خوبی که تاثیر گذار باشه بگو بهش بگم خفه شه😂♥️

مامانمم اینو میگه🙃 راه حلی داری که اصلا بهش توجه نکنم  و اگه چیز خوبی که تاثیر گذار باشه بگو ...

فقط جواب ابلهان خاموشیه رو بهش بگو😂😐خودش ساکت میشه

فقط جواب ابلهان خاموشیه رو بهش بگو😂😐خودش ساکت میشه

👌🏻👌🏻😂

ممنونم از دلداریت عزیزدلم حالم خیلی خوب شد🙏🏻♥️

میتونم بپرسم شما چند سالتونه و اسمتون چیه برای این میگم چون می‌خوام توی نی نی سایت بهتون درخواست دوستی بدم خیلی مهربونید☺️🌸

👌🏻👌🏻😂 ممنونم از دلداریت عزیزدلم حالم خیلی خوب شد🙏🏻♥️ میتونم بپرسم شما چند سالتونه و اسمتون ...

عزیز دلم مهربونیت از خودته 😍

دو تا هستیم من و دخترخالم  ..من سونیا 14 سالمه به زودی میشه 15