2777
2789
عنوان

بیاید درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 57 پست
اینکارو نکن منم نمیتونم بروز بدم ولی واقعا تو عذابم

خوب به من بگو خودت رو خالی کن

دوستام همیشه با من دردودل میکنن بگو عزیزم❤️

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوب یادگرفتم با کسی درد و دل نکنم توی خودم بریزم 🙂

این خیلی بده من نمیتونم اصلا با اطرافیانم اصلا درد دل نمی کنم چون می‌دونم به ضررمه ولی اینجا هیشکی منو نمیشناسی میام اینجا درد دل میکنم 😄

اجازه نده از همین الان تصمیم بگیر عوض شی اقتدار داشته باشه اجازه توهین به هیچ کس رو نده محکم باش

یه نفر هست خیلی اذیتم می‌کنه مطمئنم بهش بگم بدتر می‌کنه چون چند نفر دیگه هم دیدم بهش از رفتار بدش گفتن بدتر کرده میترسم بیشتر اذیتم کنه

من از خانواده ی شوهرم متنفرم و این خیلی اذیتم میکنه 

از کلمه شوهر بدم اومده از بس که از این موجودات بد شنیدم به خودم قول دادم هیچوقت ازدواج نکنم 

به نظرم شما هم قوی باش سعی کن کمتر باهاشون هم صحبت بشید در جایگاه شما نیستم که بگم درکتون میکنم فقط میتونم بگم قوی باشید ✊🏻🌸

این خیلی بده من نمیتونم اصلا با اطرافیانم اصلا درد دل نمی کنم چون می‌دونم به ضررمه ولی اینجا هیشکی م ...

بگو عزیز دلم 

دوست دارم حرف بزنم باهات 

چرا ناراحتی؟  یه چیزی بگم؟ اصلا ادم خنگی وجود نداره... دلیل نمیشه که نفهمیدن یه چیزایی باعث ب ...

بیشتر چیزی که اذیتم می‌کنه اینه که یه نفر خیلی اذیتم می کنه بهش هم بگم مطمئنم بدتر می‌کنه چون چند نفر رو دیدم از رفتار بدش بهش گفتن اما بدتر کرده میترسم منم بیشتر اذیت کنه

یه نفر هست خیلی اذیتم می‌کنه مطمئنم بهش بگم بدتر می‌کنه چون چند نفر دیگه هم دیدم بهش از رفتار بدش گف ...

فقط نسبت بهش بی اهمیت باش و نادیده بگیر انگار وجود نداره هر حرفی بهت زد بگو تو خوبی از ما بکش بیرون

نا امید نباش خدا همین‌جاست 
بیشتر چیزی که اذیتم می‌کنه اینه که یه نفر خیلی اذیتم می کنه بهش هم بگم مطمئنم بدتر می‌کنه چون چند نف ...

خوب ببین بعضی ها از کلمه انسانیت فقط انسانش رو به دوش میکشن

اهمیت نده چی میگه 

میفهمم اذیت میشی میفهمم روی مخته ..نزار روت اثر بزاره 

محلش نده🙂❤️