2777
2789

خوب نیست خوابتو جز به ادم های مطمئن تعریف کنی 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوابتو بگو

شما بلدی؟  

من یه خواب مهم دیدم اگه تاپیک بزنم میای بگی؟ 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

وااای😄 یاد خواب دیشبم افتادم 

خواب دیدم بین یه عالمه پسر جوون خوشتیپ که همشون هیکل ورزشکاری داشتم وایسادم ،حالا نمیدونم اونجا چیکار میکردم 

یکیشون که موهاش بور بود و بازوهای قشنگی داشت اومد بغلم کرد ، دوبار بوسم کرد    

که یهو از خواب بیدار شدم  

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

خوب نیست خوابتو جز به ادم های مطمئن تعریف کنی 

از ما کاربرهای نی نی سایت مطمئنتر؟😌😌

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

تا حدودی بلدم  دوست داری بگو

طولانیه اخه خودم تاپیک میزنم میگم بعد تگت میکنم در مورده مرگه 😫

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
تا حدودی بلدم  دوست داری بگو

مال منم میشه بگی؟ مجردم.بعد چند وقتیه همممممممش بارها خواب میبینم یه دختر نوزاد دارم.و گاهی ام میبینم که بهش از سینه چپم شیر میدم اینو ۲ بار دیدم

No mention
باشه منم لالا میکنم بعد اومدم میخونم تونستم جوابتو میدم عزیزم

اوکی ممنون گلم

مال منم میشه بگی؟ مجردم.بعد چند وقتیه همممممممش بارها خواب میبینم یه دختر نوزاد دارم.و گاهی ام میبین ...

بانک جامع تعبیر خواب در مورد شیر دادن به بچه دختر این گونه بیان می‌کند که “اگر در خواب ببیند فرزند دختری دارد و به او شیر می‌دهد یعنی خرمی و نعمت بر او به میزان شیری که در اختیار فرزند دخترش قرار داده است افزون می‌شود. (در بیداری چنین بچه ای نداشته باشد) “

از بس تعلیق شدم زخم شدوووم کاکو🥲
احیانا روزت باطل نشد 😂

نه بیشتر شبیه کابوس بود همشون لباس مشکی پوشیده بودن 

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست