2777
2789
عنوان

بارداری

102 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من دوره پریودیم ۲۳ روزس واین چند ماه دقیق سر وقت میشدم این ماهم لتوزل مصرف کردم و اینکه الان امروز روز ۲۳ سیکلمه پریود نشدم کمر درد دارم ولی زیاد شدید نیست بنظرتون امکان بارداری هست زیر دلمم تیر میکشه خیلیی استرس دارم ممنون میشم راهنماییم کنید 

خدایا شکرت❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی بی چک بزنم نشون میده

اگه مطمئنین ۱۵ روز حداقل از لقاح گذشته بذارید

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
بی بی چک بزنم نشون میده

بزار دو سه روزی بگذره بعد بزن شاید لقاح دیر بوده الان بزنی شاید ناامید بشی چن روز ک گذشت دیدی پریود نمیشی بزن

من الان باردارم 4هفتمه تازه فهمیدم بعد 6 روز تاخیر بی بی مثبت شد علائم بعد تاریخ پریودی اومد سراغم سینه درد دارم خیلی نکشم درد داره هرازگاهی تخمدانام دو طرفش تیر میکشه کمردردم دارم همیشه ولی قابل تحمله سردرد شدیدم دارم 

بزار دو سه روزی بگذره بعد بزن شاید لقاح دیر بوده الان بزنی شاید ناامید بشی چن روز ک گذشت دیدی پریود ...

بسلامتی انشاالله که سالم بغلش بگیری

خدایا شکرت❤️
بزار دو سه روزی بگذره بعد بزن شاید لقاح دیر بوده الان بزنی شاید ناامید بشی چن روز ک گذشت دیدی پریود ...

بسلامتی انشاالله که سالم بغلش بگیری

خدایا شکرت❤️
یادمه اولین نشونه بارداریم این بود زیر دلم  تیر کشید فکر کنم تخمدانم بود

خواهری الان بی بی چک زدم بعد از بیست دیقه ی دو خط افتاد بنظرت باردارم معذرت من مزاحمتونم میشم

خدایا شکرت❤️