2821
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 27 پست
من تاپای طلاقم رفتم آخرین دادگاه جور نشد دیگ ریس سفیدابزرگا ریختن وسط برای بدبخت کردنم تصمیم گرفتن

خب قبول نمیکردی که اشتی کنی الان تو اذیت بشی ناراحت بشی ریش سفیدا دارن زندگیشونو میکنن خبر از تو ندارن که 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیدم خیلیا زنده مونده تا کما رفتن برگشتن

کیو دیدین نشونه مام بدین مشکل دارین درست ولی حرفتون درست نیس از لحاظ علمی که بماند از لحاظ انسانیم درست نیس اینجا آدمایی با سن کم تو سن بلوغم هس 

یه خورده از شوهرت بگو 

شوهرم متولد ۷۵یه پسره خیلی عصبی بی اعصاب بچه کوچیک‌خانوادس ولی همه ازش حساب میبرن ینی مث سگ ازش میترسن یکی از خواهران دیگ داره ۳۰سالع میشه پریروز بش اجازه داد وات نصب کنه چن ماه پیش دزدکی گوشی لمسی خرید ولی میترسید تااینک دید چیزی بش نگف ولی تیک مینداخت ک ولتون کردم هار شدین فلان بیسا اخلاق سگ قبول دارم ماله اینو نه خلافکارم هس  دست ب زنشم ک‌حرف نداره‌ذیگ چی بگم

نگفتون مشکلتون چیه؟ 

مشکل منم مشکل ازمنه ک‌نمیخوامش مشکل منم مقصر منم ک‌بخاطر آبروی خانواده فامیل طلاق نگرفتم چون گفتن عیبع زشته ما طلاق نداشتیم طلاق بگیری برات حرف درمیارن فلان.....من اصن حس برادریم بش ندارم 

شوهرم متولد ۷۵یه پسره خیلی عصبی بی اعصاب بچه کوچیک‌خانوادس ولی همه ازش حساب میبرن ینی مث سگ ازش میتر ...

مگه عیشکی رو نداری که ایحوری براتون تعیین تکلیف میکنه ها؟ برادری، پدری آخه مگه میشه همچین چیزی

سلام عزیز دلم 🌸

ان شاءالله که مشکلت حل میشه  فقط توکل کن و حتما حتما پیش یه روانشناس مراجعه کن فقط تو نیستی که دچار این مشکل نا امیدی میشه همه ی آدما دچار میشن حالا شکست عشقی میخورن یا یه مشکل بزرگتر  حیفه توی دوره از زندگیت به این مشکل یعنی ناامیدی دچار شدی و کاری نمیکنی حالا مشکلای دیگه هم داشته باشی توکل کن توکل از ته قلبت عزیزم  باید بخوای تغییر کنی و حتما پیش یه مشاوره برو  من کاملا میفهممت توی یه دوره از زندگیم توی تباهی به سر میبردم  ولی از یه جایی به بعد باید برگردی باید بخوای که برگردی وگرنه توی همون سیاهی باقی میمونی و هیچ  اما تا جایی که میدونم دختر قوی هستی دخترا هر کاری از دستشون برمیاد  بلند شو با زندگی رو به رو شو و به جنگش برو  این دنیا نهایتش ۸۰ سالگی تمومه ولی مهم اون دنیا عه  باید هر روز یاداور بشیم که همه مون چرا اومدیم این دنیا برای چی   عزیز دلم توکل کن از امام زمان کمک بخوا ان شاءالله که درست میشه  برات آرزوی خوشبختی میکنم  سالم و سلامت باشی اونم کنار شوهر و خانوادت به خوبی زندگی کنی 🌱 

امیدوارم که به همین زودی پاشی و بیای یه تایپیک بزنی که  "خدایا شکرت تونستم مرسی که هستی هوامو داشته باش " برات آرزوی موفقیت میکنم توی هر دوره😘خدانگهدارت👋

مشکل منم مشکل ازمنه ک‌نمیخوامش مشکل منم مقصر منم ک‌بخاطر آبروی خانواده فامیل طلاق نگرفتم چون گفتن عی ...

عزیزم خانواده منم همینه میگن هر جوریه باید زندگی کنید 

بگیم شوهرمون معتاده خسیسه خیانتکاره میگن ایناها دلیل نمیشه برا طلاق 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

میشه اینکاری که میگمو حتما پیگیر شی و انجام بدی؟از اوج حال بد و افسردگی بیرونت میکشه و حالتو خوب میکنه خدای حقیقیتو پیدا میکنی به خواسته های دلت میرسی  فقط لطفا متوقف نشو زندگی کن باهاشون❤برو افشاها و لایو و پادکستهای رایگان که تو سایت و تلگرام امیر همتی هست گوش بده فقط گوش بده و عمل کن خدا خیلی دوست داره و هنوز به معجزاتی که قراره رقم بزنی ایمان داره که اجازه زندگی رو هنوز داری پاشو یه کاری کن🔥 بهترینها رو برات آرزو میکنم❣️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز