2821
2789
عنوان

خودکشی

821 بازدید | 27 پست

همش بفکر خودکشیم چنبارم انجام دادم ناموفق بوده 

یک روز قبل سیزده ب در یه قرص برنج خوردم فقط دو روز بالا آوردم بعدش هیچی دیروزم ک آمپول هوا زدم 

الآنم بفکر اینم خودمو ا ۶طبقه بندازم پایین یا برم گچ ساختمانی بخورم یا مرگ موش سیاه بخرم سیاه نورم خریدم۴۰۰ولی معلوم بود تقلبیه

خیلی خستم ازخودم خوشم نمیاد ازاطرافیانم خوشم نمیاد هیچی خوشحالم نمیکنه  ۱۰روزم هس عروسی کردم باکسی ک دوسش ندارم وازش متنفرم هر یک ثانیه۱۰۰۰۰هزاربار میمیرم همش بغض دارم از مادرم متنفرم ک باعث این وصلت شد ازش متنفرم ک‌داره عذاب کشیدنمو میبینه میگ میگذره اولش سخته عادت میکنی یادم نمیاد آخرین بار کی خندیدم  از خدا هم متنفرم ک ۵سال تمام نذرکردم نیاز کردم برای خوشحالیش هرکارکردم ک این ازدواج سرنگیره دیگ نمازم نمیخونم دیگ صداش نمی‌زنم دیگ برای خوشحالیش ب کسی کمک نمیکنم شهدا قبول ندارم دیگ خودمم قبول ندارم مثل کسایی ک تو زندگی نباتی ب سر میبرن زندگی میکنم

واقعا من شنیدم قرص برنج هر کی بخوره سریع میمیره که 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه از ازدواجت ناراضی هستی خب طلاق بگیر چرا میخوایی خودتو بکشی 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

قرص برنج نبوده باوا ال دی بهت دادن دوروز بالا اوردی

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
واقعا من شنیدم قرص برنج هر کی بخوره سریع میمیره که 

قرصش پودر شده بود ریختم تو لیوان یبار مصرف ی ته استکانی آب  ریختم توش گفتم حل بشه ولی مثل شن حل نمیشد ولی بوی گند سیر کل خونه برداشت بود خوردم فقط بوی سیر تو بینیم بود باعث میشد معدم تحریک بشه بالا بیارم

قرص برنج نبوده باوا ال دی بهت دادن دوروز بالا اوردی

ن قرص برنج بود سبز رنگ و بزرگ مثله قرص جوشان خودم میشناسم تو شیشه بود از بویی ک‌داشت فمیدم اصله چون بوی سیر و ماهی گندیده میداد

خودمم برای جلوگیری از بارداری دارم ال دی میخورم میشناسم

اگه از ازدواجت ناراضی هستی خب طلاق بگیر چرا میخوایی خودتو بکشی 

من تاپای طلاقم رفتم آخرین دادگاه جور نشد دیگ ریس سفیدابزرگا ریختن وسط برای بدبخت کردنم تصمیم گرفتن

ن قرص برنج بود سبز رنگ و بزرگ مثله قرص جوشان خودم میشناسم تو شیشه بود از بویی ک‌داشت فمیدم اصله چون ...

نه این قرص برنج با اون قرص برنج فرق داره نکن دخترن چه کاریه خودکشی درد داره نکن جداشو تحمل کن ولی حل مشکلت خودکشی نیست

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز