2777
2789
عنوان

مادرشوهر

288 بازدید | 28 پست

مغازه غذا خوریش بودیم  همون ساندویچی اول من میرفتم اون دیر تر میومد بعدیه تایمی رو با هم بودیم اما بعدش دیگ میرفتم ساعت ۴ و نیم میومدم و ۸ و نیم میرفتم . اون ۹ و نیم بعد میگف تا ۱۱ موندم در صورتی ک خونهامون بغله همه و من میدونستم چ تایمی میاد . تا اون بیاد من ساندویچ مرغ درست میکردم یه تابع . ۳۰ تا فلافل درست میکردم یه تا دونه . خیارشور گوجه کلم هم من درست میکردم ینی تا آخر دیگ اینا رو نمیخواس درست کنه فوقش ۱۲ تا فلافل درست میکرد ب مشتری ربط داشت . نون می‌گرفتم سرد ک میشد برش میزدم.تا اون تایم هم من ساندویچ درست میکردم . و جاروی آخر ک داشتم میرفتم میزدم در صورتی ک قرارمون این نبود . قرار بود باهم باشیم از اول من فقط کمک یارش باشم ‌. خیلی وقتا هم میومد می‌نشست میگف فاطمههه ساندویچ می‌خوان. یا سرده فلان میگف نون کم اومد برو بگیر تا اینجا رو بخونید بقیه رو تایپ کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزایی ک من نمیومدم اونم نمیرف یا ۵ و نیم میرف میگف ۴ و نیم رفتم . خلاصه حقوق بگم خندتون میگیره ۱۲ هزار . باورتون میش؟ اونم چون منو شوهرم اونجا ساندویچ میخوردیم . اما چ ربطی دارع؟ من هفته ۷ روزه ۵ روزش رو نهار خونه مامانم بودیم باید پول بدیم؟

خلاصه بارها شوهرم بحثش شد باهاش سره مرخصی ک اون نمیومد من تنها وایمیستادم اما من ک میگفتم میگف ن . شوهرم باهاش بحث میکرد و حرف حقوقم زد ک زنم داره پولی نمیگیرع خجالت بکش اینا

خلاصه شد دیروز ک ۱۵ تومن داد اینا ۸ و نیم شد گفتم برم شوهرم نبود خلاصه گف امشب هیچی از فردا دیگ ۹ و نیم برو هوا روشنه جلو بقیه چیزی نگفتم فقط گفتم باشه رفتم خونه 

خلاصه شد دیروز ک ۱۵ تومن داد اینا ۸ و نیم شد گفتم برم شوهرم نبود خلاصه گف امشب هیچی از فردا دیگ ۹ و ...

شما برید وام بگیرید به مغازه واسه خودتون بزنید روزی پونزده تومن الان پول تو‌حیبی بچه نیست اینطوری هرگز پیشرفت نمیکنید زندگی خانوادگی خودتونم کم کم آسیب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میبینه بخاطر این حرفا و اختلافات 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

تابستون ها ساعت ۵ و نیم میرم تا ۱۰ . بعد دسم خورد بش تگ زدم. زنگ زد گفتم دسم خورد گف باشع . بعد گف الان رفتم سوپر مارکت مشتری اومده بود داشت میرف دیگ. از این ب بعد این موقع ها بمون گفتم آره بعد ساعت چن بیام گف چهارو نیم گفتم این همه ساعت من خسته میشم اینا یکم حرف زدیم گف اونطوری نمیش اگ نمیتونی فکراتو بکن اینا . 

تابستون ها ساعت ۵ و نیم میرم تا ۱۰ . بعد دسم خورد بش تگ زدم. زنگ زد گفتم دسم خورد گف باشع . بعد گف ا ...

بگو با این حقوق نمیام بخواد کارگر بیاره باید حداقل روزی صدتومن بهش بده با پونزده تومن دم درشم کسی جارو نمیزنه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

اگ نمیتونی نیا اگ میتونی بیا فلان الان حقوقتو ۱۵ تومن کردم. بچها ینی بخاطر سه هزار یه ساعت بیشتر بمونم ؟ 

من هیچوقت نمی گفتم اینا رو همش شوهرم میگف اما شوهرم همون روز گف خانوم اگ کسی بد ف بیشتر بمون بگو از این طرف دیر تر باید برم اینا خودت دیگ بگو . منم گفتم . 

تا شد شوهرم اومد بش ک جریان روگفتم گف الان میرم مغازه می‌دونم چیکار کنم گفتم توروخدا نرو اینا کلی باهاش صحبت کردم گفتم برو اما بگو ک فاطمه گفته من نمیتونم بیام با این شرایط مامان ازم ناراحت نشه اینا اونم قسم خورد ک بحث نکنه بعد خیلی با آرامش بش گف ک لاغرع دو تا کار خونه می‌کنه خسته میش نمیتونه اینا . بعد ک داشت میومد گف اگ ناراحت شدی الان بگو من حوصله ندارم دو روز دیگ حرفی بشع بعد عصبی بشم اینا اونم کف ن بابا این چ حرفیه مگ طلب دارم بگو بیاد مغازه بره همین طوری خونمون بیاد ولی شرایطمون نمیخوره اشکال ندارع