2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما برید وام بگیرید به مغازه واسه خودتون بزنید روزی پونزده تومن الان پول تو‌حیبی بچه نیست اینطوری هر ...

نزدیک دو سال رفتم با حقوق ۱۲ تومن. پریروز فقط ۱۵ داد ک میگف یه ساعت بیشتر بمون منم قبول نکردم. والا ۱۵ تومنی حساب کنی میش ماهی ۳۲۰ من همین طوری اینور میگردم شوهرم بابام مامانم بیشتر بم میدن

بگو با این حقوق نمیام بخواد کارگر بیاره باید حداقل روزی صدتومن بهش بده با پونزده تومن دم درشم کسی جا ...

خیلی خنگ بودم رفتم براش دو سال با ۱۲ تومن اوایل ک ۱۰ تومن میداد. ب شوهرم گف ۱۵ بش میدادم از این ب بعد داشت منت میزاشت شوهرم گف بخاطر پول نیومد وگرنه خیلی وقت پیش میومد بیرون . تو بگو روزی یه میلیون نمیتونه 

ی چند وقت نرو و توی کارهای خونشون هم دخالت نکن تا قدر تو را بدونن با این پول ی گدا هم نمیاد کار کنه

کارای خونشو اصلا نمیکنم از همون اول وچون پر روعه همون طور ک مغازه شده وظیفم اونم میش برا همین دست نمیزنم . اره دیگ نمیرم شوهرم میگ بمون خونه اون ک پولی نبود تو دیگ تو اقدامی بار ها پیش همه گف یه ماه حتی بار دار باشم نمیزارع برم کار کنم. اونجا . همه میگفتن نرو حتی برادرشوهرش ک بشه عموی شوهرم گف نرو چرا میری

دیونه بودی همون دوسالم رفتی  آخه رابطتونم خوب نیس ک بگی ازسردوستی و دلسوزی  روزی 12تومن ...

بخدا بابام برام کم نمیزاره برنج سالانمو اون میده این همه سال مرغ گوشت برا خونم میگیره بیسکوییت اینا ‌. شوهرمم درآمد آنچنانی ندارع اما خداوکیلی نمیزارع غصه بخورم از نداریش . مامانش خوبی بم خیلی می‌کنه مثلا یهو میرع برام لباس میخره شال میخرع اما جدا از کاری میخرع چون مادرشوهر خودشم براش می‌خرید . اتفاقا همه حرف تورو میزنن ک محتاجی میری مگ. یه چیز بگم ؟ من اونجا مغازه میرفتم سوپر مارکت بغلش بود بامیه می‌خریدم با کاپوچینو هر روز . ینی بیشتر از حقوقم خرج میکردم باز حرف نزدم ک اون اینقد قدر نشناسی کرد

الان فقط یه چیز حرصمو درمیاره اینک الان می‌شناسمش با خودش میگ اینجا بود کار میکرد الان همین پول رو نمیتونه در بیاره . دوس دارم غیر پول گرفتن از بقیع پول درارم ماهی ۳۰۰

بخدا بابام برام کم نمیزاره برنج سالانمو اون میده این همه سال مرغ گوشت برا خونم میگیره بیسکوییت اینا ...

میدونم دیگ12تومن چیه همون هیچ پول ماسکتو در نمیاره .همون وقتو بزاری برای ی کار دیگ کلی میتونی پول دربیاری 

خودت تو خونه سبزی پاک و سرخ کنی بفروشی و ....

میدونم دیگ12تومن چیه همون هیچ پول ماسکتو در نمیاره .همون وقتو بزاری برای ی کار دیگ کلی میتونی پول در ...

آفرین دقیقا همین  الان داره میرع رو اعصابم ک الان با خودش میگ خونه مونده نمیتونه پول دربیاره . هیچ فکری ندارم کمه کم ۳۰۰ درارم تو خونه

آرایشگرای محله هاتبلیغات خوبی میکنن همیشه  شروع کن همین کارو انجام بده سفارش بگیر

یه دستگاه جوجه کشی ۵۲ تایی گرفتم بتونم راه بندازم عالیع برا شروع کم گذاشتم داخلش