مغازه غذا خوریش بودیم همون ساندویچی اول من میرفتم اون دیر تر میومد بعدیه تایمی رو با هم بودیم اما بعدش دیگ میرفتم ساعت ۴ و نیم میومدم و ۸ و نیم میرفتم . اون ۹ و نیم بعد میگف تا ۱۱ موندم در صورتی ک خونهامون بغله همه و من میدونستم چ تایمی میاد . تا اون بیاد من ساندویچ مرغ درست میکردم یه تابع . ۳۰ تا فلافل درست میکردم یه تا دونه . خیارشور گوجه کلم هم من درست میکردم ینی تا آخر دیگ اینا رو نمیخواس درست کنه فوقش ۱۲ تا فلافل درست میکرد ب مشتری ربط داشت . نون میگرفتم سرد ک میشد برش میزدم.تا اون تایم هم من ساندویچ درست میکردم . و جاروی آخر ک داشتم میرفتم میزدم در صورتی ک قرارمون این نبود . قرار بود باهم باشیم از اول من فقط کمک یارش باشم . خیلی وقتا هم میومد مینشست میگف فاطمههه ساندویچ میخوان. یا سرده فلان میگف نون کم اومد برو بگیر تا اینجا رو بخونید بقیه رو تایپ کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شما برید وام بگیرید به مغازه واسه خودتون بزنید روزی پونزده تومن الان پول توحیبی بچه نیست اینطوری هر ...
نزدیک دو سال رفتم با حقوق ۱۲ تومن. پریروز فقط ۱۵ داد ک میگف یه ساعت بیشتر بمون منم قبول نکردم. والا ۱۵ تومنی حساب کنی میش ماهی ۳۲۰ من همین طوری اینور میگردم شوهرم بابام مامانم بیشتر بم میدن
بگو با این حقوق نمیام بخواد کارگر بیاره باید حداقل روزی صدتومن بهش بده با پونزده تومن دم درشم کسی جا ...
خیلی خنگ بودم رفتم براش دو سال با ۱۲ تومن اوایل ک ۱۰ تومن میداد. ب شوهرم گف ۱۵ بش میدادم از این ب بعد داشت منت میزاشت شوهرم گف بخاطر پول نیومد وگرنه خیلی وقت پیش میومد بیرون . تو بگو روزی یه میلیون نمیتونه
ی چند وقت نرو و توی کارهای خونشون هم دخالت نکن تا قدر تو را بدونن با این پول ی گدا هم نمیاد کار کنه
کارای خونشو اصلا نمیکنم از همون اول وچون پر روعه همون طور ک مغازه شده وظیفم اونم میش برا همین دست نمیزنم . اره دیگ نمیرم شوهرم میگ بمون خونه اون ک پولی نبود تو دیگ تو اقدامی بار ها پیش همه گف یه ماه حتی بار دار باشم نمیزارع برم کار کنم. اونجا . همه میگفتن نرو حتی برادرشوهرش ک بشه عموی شوهرم گف نرو چرا میری
بخدا بابام برام کم نمیزاره برنج سالانمو اون میده این همه سال مرغ گوشت برا خونم میگیره بیسکوییت اینا . شوهرمم درآمد آنچنانی ندارع اما خداوکیلی نمیزارع غصه بخورم از نداریش . مامانش خوبی بم خیلی میکنه مثلا یهو میرع برام لباس میخره شال میخرع اما جدا از کاری میخرع چون مادرشوهر خودشم براش میخرید . اتفاقا همه حرف تورو میزنن ک محتاجی میری مگ. یه چیز بگم ؟ من اونجا مغازه میرفتم سوپر مارکت بغلش بود بامیه میخریدم با کاپوچینو هر روز . ینی بیشتر از حقوقم خرج میکردم باز حرف نزدم ک اون اینقد قدر نشناسی کرد
الان فقط یه چیز حرصمو درمیاره اینک الان میشناسمش با خودش میگ اینجا بود کار میکرد الان همین پول رو نمیتونه در بیاره . دوس دارم غیر پول گرفتن از بقیع پول درارم ماهی ۳۰۰