2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 70 پست
اره درسته ولی من همیشه فکرهای منفیم به فکرهای مثبتم غلبه داره.  میخوام به مشکلات فکر نکنم ولی ب ...

خب استرس همراه همیشگی همه ی ما هست چون واقعا اتفاقات غیر منتظره یزیادی می افته اینکه استرس داشته باشی طبیعیه 

شما دعا کن و باور کن خدا صدات رو می‌شنوه من خیلی چیزها خواستم و بهش رسیدم فقط چون باور دارم صدام رو خدا می‌شنوه اصلا خدا اون بالا نشسته و مناظره من یه چیزی بخوام و خدا برام درستش کنه به همین راحتی 

تلگرامم نمیاره  بابا نمیخوام بخورمش که ..از دایر هایی که نوشتی نوشتی عکس بده ببینمش😂

نگفتم میخوری که عزیزم😅.

گفتم دفترتو  سعی کن به کسی نشون ندی،بهتره نبینن جملاتتو چون شاید اثرش بپره.

ولی وایسا الان برات یه نمونشو میکشم میفرستم

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ دفتر نباشه مثلا برنامه  یادداشت باشه توگوشیت تواون بنوسی داشته باشی ایرادی نداره

نه ایرادی نداره ولی اگه کاغذ و قلم باشه و مکتوب بشه بهتره

نگفتم میخوری که عزیزم😅. گفتم دفترتو  سعی کن به کسی نشون ندی،بهتره نبینن جملاتتو چون شاید اثرش ...

ممنون خانومی شوخی کردم😂🤪

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

نه ایرادی نداره ولی اگه کاغذ و قلم باشه و مکتوب بشه بهتره

میگن قلمو کاغذ چیز دیگس ..تاثیرش خیلی خیلی بیشتره تا اینکه تو گوشی بنویسی یا تو دلت بگی

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

ممنون خانومی شوخی کردم😂🤪

اکیه عزیزم. هرچقدر دوسداری دور دایرت بنویس ۳۶۹  ولی باید خونده بشن ۹_۶_۳. تلاش هم بکن در کنار خواستت و مطمئن باش بزودی برآورده میشه.حتماااا حتمااا جوری بنویس که انگار اون خواسته رو الان بدست اوردی و با احساس خوب بنویس

اکیه عزیزم. هرچقدر دوسداری دور دایرت بنویس ۳۶۹  ولی باید خونده بشن ۹_۶_۳. تلاش هم بکن در کنار خ ...

ممنون .😘❤گفتن ۳ ۶ ۹ چ فایده ای داره؟ موقع گفتن ۳ ۶ ۹ به خواستم فکر کنم؟

خونمون فضولی میکنن میخونن😂❤مهم باورشه ک به شدت باورش دارم مدتیه واردش شدم😍😍😍😍

😂😂🤣 حالا من دفترم همیشه زیر مبله ،بعد منم خواهر کوچیک دارم و تو دفترم پر از حرفای شخصیه،بهشون گوشزد کردم نرید سمتشاااا.اخه دم دستم باشه بهتره سریع مینویسمش بعد میزارم زیر مبل دوباره😅.

حالا مامان من قبل اینکه من بیام تو این راه،هی میگفت مثبت باش سحر،کائنات صداتو میشنون انقدر ناله نکن.

بعد همین مادری که اینارو میگفت الان انقدر میبینه دنبال اینجور چیزام میگه بسههه شورشو درآوردی،دفتر جادوگریتو جمع کن خونه رو شلوغ کردی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ممنون .😘❤گفتن ۳ ۶ ۹ چ فایده ای داره؟ موقع گفتن ۳ ۶ ۹ به خواستم فکر کنم؟

ببین اول خواستتو بنویس تو اون دایره و حس خوب داشته باش موقع نوشتنش،بعد دورشو پر کن از ۹_۶_۳ و حین نوشتن این عددهم حس خوب پاشته باش و زمزمش کن.ببین این سه عدد اعداد با انرژی بالایی هستن،همونطور که گفتم نیکولا تسلاعه معروف این سه عددو کشف کرد و بهشون خیلی اعتقاد داشت.فیلماشم هست

ببین اول خواستتو بنویس تو اون دایره و حس خوب داشته باش موقع نوشتنش،بعد دورشو پر کن از ۹_۶_۳ و حین نو ...

باشه عزیزم هر روز بنویسم؟

مثلا چی؟

میدونم شاید یکم خنده دار باشه 

اما مثلا توی فکرم میگفتم چی میشه مامانم فلان غذارو درست کنه، بدون اینکه بهش بگم میرفتم آشپزخونه و  میدیدم غذا همونی که بهش فکر کرده بودم

یا وقتی فکر میکنم کی برقا قطع شده و کی قراره قطع بشه، چند روز بعد برقامون میره

یا وقتی یاد یکی از سریال ها میکنم میبینم آی فیلم داره تبلیغش میکنه که بزارتش 

باشه عزیزم هر روز بنویسم؟

اوهوم تا هرزمان که دوسداری هرروز بنویس.تو اون کانالی که بهت گفتم بودن کسایی که یه روز مینوشتن یه روز نمینوشتن و جواب گرفتن.بستگی به باور و احساس خودت داره.من بعضیارو یه بار نوشتم حتی