2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 70 پست
اوهوم.همین چند روز پیش که دفتر کائناتمو باز کردم دیدم به خیلی از چیزایی که میخواستم رسیدم. ببین ۳۶۹ ...

عزیزم  خواهری میکنی ..کمکم کنی خدا خیرت بده

من میخوام کنکور قبول شم شهر قزوین رشته روانشناسی با رتبه ۴ رقمی

چیکار باید بکنم دقیقا؟ که جواب بده .میشه از دفترت یه عکس بدی که ببینم چجوری نوشتی خودت؟

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

من همیشه بعد از هر نماز یه سری دعاهای تکراری دارم مثلاً بعد هر نماز میگم خدایا بهترین انسانهات رو سر راه ما قرار بده برای بچه هام بهترین دوست بهترین ازدواج بهترین شغل و ...... و خیلی دعاهای تکراری دیگه و خیلی جاها دیدم که دعاهایی میکنم نتیجه میده قانون جذب همون انرژی مثبت و افکار مثبته چیز عجیبی نیست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من همیشه بعد از هر نماز یه سری دعاهای تکراری دارم مثلاً بعد هر نماز میگم خدایا بهترین انسانهات رو سر ...

اره درسته ولی من همیشه فکرهای منفیم به فکرهای مثبتم غلبه داره.  میخوام به مشکلات فکر نکنم ولی بازم میان به ذهنم.  با اینکه واقعا خدا خیلی جاها هوامو داشته ولی انگار بنده ناشکری هستم کوچکترین اتفاق بدی باعث میشه همه چیزهای خوبی که دارم فراموش بشه به خودم میگم خدا هواتو داره چرا اینقدر نگرانی و استرس داری. انگار از آینده میترسم انگار قراره اتفاقات بدی بیوفته استرس دارم.  با اینکه خداروشکر تا الان اتفاقات خیلی بدی برام نیافتاده ولی همیشه استرس دارم 

منم دوست دارم فکرهام مثبت بشه اینقدر فکر منفی نکنم. چون فکر منفی انرژی ادمو میگیره من حس میکنم دلیل ...

ادمهایی که ذات بدی دارن حسود و بخیل هستن کم کم بد ذاتی شون توی چهره شون ظاهر میشه و زودتر از بقیه پیر میشن من سعی میکنم درون آرومی داشته باشم به هیچ کس فکر نکنم نمیشه رفتار بقیه برام مهم نباشه گاهی حرص میخورم ولی سعی میکنم زود حال خودمو خوب کنم رفت و آمد با آدمایی که ناراحتم میکنن رو خیلی کم کردم ولی با همونا هم مهربون و ملایم هستم خودت رو عذاب نده سعی کن افکار منفی رو از خودت دور کنی کم کم آرامش درونی پیدا میکنی

منم دوست دارم فکرهام مثبت بشه اینقدر فکر منفی نکنم. چون فکر منفی انرژی ادمو میگیره من حس میکنم دلیل ...

عزیزم تمام این پیامت سرشار از بار منفی بود.

ببین منم یه زمانی اینجایی که هستی بودم همین الانم بعضی اوقات سرشار از منفی میشم اما خودمو جمع میکنم و پاکسازی میکنم.

این چهارتا کلمه ای که بهت میگمو هر لحظه تکرار کن،وقتی ام ازت نمیگیره بار مثبت داره برات و منفیاتو پاک میکنه.

چندین بار پشت سر هم بگو خدایا من رو ببخش،متاسفم،دوستت دارم،سپاسگذارم. پشت سرهم هی تکرارشون کن.

عزیز دلم خودت یبار برو پیامتو بخون داری میگی بمیرن،دارم عذاب میکشم،سختمه و و و ...

اوایلش یکم سخته ولی کم کم وارد مدار مثبت میشی.

من آدمی بودم که حرف از این قانون و تجسم و انرژی مثبت و کائنات میشد میخندیدم میگفتم ولم کن بابا،ولی یه زمانی که وضع تورو داشتم و ناامید بودم گفتم تستش کن ضرر نداره که.

به خیلی از خواسته هام رسیدم.اصلی ترینش مونده ولی مطمئنم تو زمان خودش بدستش میارم.

حرفام طولانی شد ولی تا انتها بخون تا بتونم کمکت کنم،عقیدم اینه اگه بتونم حال یه نفرو خوب کنم حال خودمم خوب میشه✨

از خدا بخواه،زیادم بخواه، خدا همونیه که قادره ناممکن هارو ممکن کنه عزیز.

نگو خدایا خستم و دیگه بریدم،بگو خدایا ممنونم که حالم خوبه ،تلقین کن تا ضمیر ناخودآگاهت باورش شه.

نگو ایشالله فلانی بمیره،میدونستی نفرت نمیزاره جذب داشته باشی؟ من بشخصه همه ادمایی که درحقم بدی کردنو بخشیدم که حال خودم خوب بشه که جذبم بره بالا

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
عزیزم  خواهری میکنی ..کمکم کنی خدا خیرت بده من میخوام کنکور قبول شم شهر قزوین رشته روانشناسی ب ...

از دفترم که نمیشه عزیز دل،چون چیزای خصوصی توش نوشتم🤣🤣🤣تو دفترم پر از اسم و نام و نشونیه🤣🤣🤣 .

ولی آیدی تلگرام بده یه کانال خوب دارم نحوه نوشتنو گذاشته اونجا

عزیزم تمام این پیامت سرشار از بار منفی بود. ببین منم یه زمانی اینجایی که هستی بودم همین الانم بعضی ...

ممنون حرفاتون چقدر قشنگه کاش اسن حرفها هروز تکرار بشه تا امثال من به خودمون بیایم اینقدر بخاطر چیزهای الکی حرص نخوریم 

ادمهایی که ذات بدی دارن حسود و بخیل هستن کم کم بد ذاتی شون توی چهره شون ظاهر میشه و زودتر از بقیه پی ...

افرین👌🏻

وه چقدددر سخت😭 الان واسه باردارشدن چطوریه قضیه اش واسه لاغرشدنم میشه؟

اره عزیزم برای همه چی میشه.

ذهن ناخودآگاه انسان انقدر سریع گول میخوره و باورش میشه که قادره انسانو به تمام خواسته هاش برسونه اما تلاش هم باید در کنارش باشه.

اینجوری نباشه که بگی خدایا تا اخر امسال بهم ماشین پورش فلان رنگو بده،خدا میگه لامروت پاشو یه تکونی بده تا بهت بدمش🤣.

تو واسه لاغری سعیتو بکن،باورم داشته باش به وزن ایده آلت میرسی مطمئن باش میشی همونی که دلت میخواد

ممنون حرفاتون چقدر قشنگه کاش اسن حرفها هروز تکرار بشه تا امثال من به خودمون بیایم اینقدر بخاطر چیزها ...

خواهش میکنم عزیزم🌹.

سوالی یا کمکی خواستی بهم بگو خوشحال میشم بتونم کمکت کنم

از دفترم که نمیشه عزیز دل،چون چیزای خصوصی توش نوشتم🤣🤣🤣تو دفترم پر از اسم و نام و نشونیه🤣🤣🤣 . ...

تلگرامم نمیاره 

بابا نمیخوام بخورمش که ..از دایر هایی که نوشتی نوشتی عکس بده ببینمش😂

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

چون تازه شروع کردم و کم کم دارم  اطلاعات به دست میارم چیزای کوچیک جذب کردم 🙂

خیلی هم عالی،کم کم بزرگارم بدست میاری😁

چون تازه شروع کردم و کم کم دارم  اطلاعات به دست میارم چیزای کوچیک جذب کردم 🙂

مثلا چی؟