2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب واقعا نتیجه بخش بوده؟؟؟

اوهوم.همین چند روز پیش که دفتر کائناتمو باز کردم دیدم به خیلی از چیزایی که میخواستم رسیدم.

ببین ۳۶۹ یا همون تکنیک تسلا از نیکولا تسلا مخترع معروفه.یه سرچ بزن میبینی چقدر به اعداد ۹_۶_۳ اتقاد داشته.

جدا جدا باید بخونی هر عددو ،دقیقا همینجوری که نوشتم برات.

دوتا روش داره واسه انجامش من بااین روش راحتتر بودم.

یه دایره میکشی داخل دایرت خواستتو به صورت مختصر و به زمان حال مینویسی مثلا بنویس خدایا ممنونم ازت بابت اینکه گوشی ایفون ۱۳ پرومکس ۲۵۶ گیگ خریدم.

دقیقا باید از خدا تشکر کنی و جوری وانمود کنی که داریش.

بعد دوره دایرتو پر از اعداد ۹_۶_۳ میکنی،هرچقدر که دوست داری و موقع نوشتنش تو ذهنت زمزمش کن.

یادت باشه تو هر دایره یه خواسته نوشته بشه.

تا هر مدتی دوسداری بکش اون دایره هارو،بعد بیخیال نتیجه شو تا تبدیل به واقعیت شه

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
اوهوم.همین چند روز پیش که دفتر کائناتمو باز کردم دیدم به خیلی از چیزایی که میخواستم رسیدم. ببین ۳۶۹ ...

مثلا من یک ماه دیگه آزمون دارم و می‌خوام قبول شم این یک ماه میتونم فقط این خواسته رو بنویسم درسته؟؟؟

ببین دوستم خب داستان قانون جذب خیلی مفصله و شیوه ها و روش های مختلفی داره. اما اگر بخوام به طور کلی ...

وه چقدددر سخت😭 الان واسه باردارشدن چطوریه قضیه اش واسه لاغرشدنم میشه؟

خدایا منو جز خودت محتاج احد و ناسی نکن🙁😢💔
اوهوم.همین چند روز پیش که دفتر کائناتمو باز کردم دیدم به خیلی از چیزایی که میخواستم رسیدم. ببین ۳۶۹ ...

و گفتن که اگه بتونی ۱۸ ثانیه غرق در خواستت بشی و به چیز دیگه ای فکر نکنی خواستت برآورده میشه.

از مرض ۱۸ ثانیم که عبور کنی خیلی عالیه.

من موقع نوشتن یک دقیقه غرق بودم🤣

منم دوست دارم فکرهام مثبت بشه اینقدر فکر منفی نکنم. چون فکر منفی انرژی ادمو میگیره من حس میکنم دلیل اینکه پوستم داغونه دور چشمم سیاهه چون فکرهای منفی میکنم و حرص و جوش میخورم اعصابم داغون میشه کم طاقتم دوست دارم حرفها و رفتارهای ادمها واسم مهم نباشه مثل بعضی آدم ها که بیخیالن و حرص نمیخورن باشم . استرس دارم. کاش بتونم آرامش داشته باشم دوست دارم تصور کنم ادمهایی که ناراحتم میکنن الان وجود ندارن اصلا زنده نیستن . ولی حتی با شنیدن صداشون از پشت تلفن بهم انرژی منفی میدن خیلی وقتها تنها که هستم با خدا حرف میزنم میگم کاش ادمهای ازار دهنده وجود نداشتن یا حداقل زودتر میمردن تا ما بتونیم راحت زندگی کنیم میدونم دنیا با سختی و اسونی آمیخته شده ولی واقعا تحمل بعضی ادمها سخته کاش میشد یه پول گنده به دستمون میرسید میرفتیم خارج از کشور از دست هرچی اشنا راحت میشدیم البته من ازشون دوری میکنم ولی همون یه باری هم که ممکنه زنگ بزنن ارامشم رو ازم میگیرن با صدای تلفن بهم استرس وارد میشه جواب هم ندم عذاب وجدان میگیرم 

مثلا من یک ماه دیگه آزمون دارم و می‌خوام قبول شم این یک ماه میتونم فقط این خواسته رو بنویسم درسته؟؟؟

اوهوم میتونی عزیزم،هرچقدر دوس داری بنویس.

ولی بیخیال نتیجه باش تا تو زمان خودش واست اتفاق بیفته.

باور قلبی داشتن خیلی مهمه ها،حواست باشه✨.

نیاز نیز حتما یک ماه بنویسی کمترم بنویسی فرقی نداره.

وقتی نوشتیش دفترتو بزار کنار تا خودش برات اتفاق بیفته.

کسی ام نوشته هاتو نبینه