2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 40 پست
نمیدونی  تا وقتی که مرد نره زن دوم بگیره  نمیدونی  تا وقتی که به دروغ نگه مجردی ...

نمیدونی اون زنم انقدر خر نیست که اون اسم به اون گندگی تو شناسنامه رو نبینه 😐

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
وقتی مردها به ما رحم نمیکنن، کاش خودمون به همجنسمون رحم کنیم...  طرف حرفم خانومایی نیستن ک نمی ...

دیروز شنیدم یه آقای نامحترم تو شهر ما که با یه خانم برای بار دوم ازدواج کرده جدا شده حالا چطوری اون خانم دوم هزار و خرده ای مهریه رو گرفته یه مغازه هم که میلیاردی ارزش داشت ازش گرفته ناگفته نمونه خانم میدونسته آقا زن داره بچه داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم زن اول تو شناسنامه هست  یه تحقیق کوچولو هم لو میده طرف زن داره اونوقته که باید با لگد پرتش ...

پسر همسایه ما زن و بچه داشت، با یه دختره دوست شد، گفت شناسنامه م گم شده درخواست المثنی دادم آدم درستی نیست. مادرش نرفت خواستگاری و به خانواده دختره گفت پسر من زن و بچه داره، آدم درستی نیست، اما پسره با دختره رابطه داشت گمونم باردار شد که ازدواج کردن

بعد دیگه جفت زنا رو ول کرد رفت سراغ خلاف جدید

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

هر دو طرف مقصرن ولی موضوع اینجاست مرده متاهله و باید متعهد باشه ولی شاید اون زن دوم مجرد باشه و تعهد ...

ما همه نسبت به همدیگه تعهد داریم... 

من مجرد در قبال زن و بچه ی مرد متاهلی ک باهاش دارد رابطه میشم بی تعهد نیستم... 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
پسر همسایه ما زن و بچه داشت، با یه دختره دوست شد، گفت شناسنامه م گم شده درخواست المثنی دادم آدم درست ...

باور کن اون خانم دوم فهمیده از اول

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نمیدونی اون زنم انقدر خر نیست که اون اسم به اون گندگی تو شناسنامه رو نبینه 😐

شناسنامه جعلی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

باور کن اون خانم دوم فهمیده از اول

اره ولی چون دختر کم سن و سال بوده و مثلا از ابروش ترسیده که کسی بفهمه با این رابطه داشتهدباهاش ازدواج کرده. الانم نمیدونم چی شده. فکر کنم ۱۷ ۱۸ ساله بوده

اره ولی چون دختر کم سن و سال بوده و مثلا از ابروش ترسیده که کسی بفهمه با این رابطه داشتهدباهاش ازدوا ...

پس فرقی نکرده در هر حال آبروش رفته

شناسنامه جعلی

طرف زن داشته باشه خیلی زود رو میشه 

نمیتونه که با وجود زنش چندین نفر مهمون دعوت کنه و عروسی مجلل بگیره هزارتا سرنخ هست که میشه فهمید طرف مجرده یا نه 

یا پدرومادرش برن خواستگاری و ...

تازه طرف انقدر تو کف نیست که بدون تحقیق باهاش اذدواج کنه 

با یه تحقیق کوچولو همه چی رو میشه.

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
طرف زن داشته باشه خیلی زود رو میشه  نمیتونه که با وجود زنش چندین نفر مهمون دعوت کنه و عروسی مج ...

دقیقا

ما همه نسبت به همدیگه تعهد داریم...  من مجرد در قبال زن و بچه ی مرد متاهلی ک باهاش دارد رابطه ...

حرفتون درسته  باید زنا به هم نوع خودشون احترام بذارن ولی بیشتر مردایی(خیلی ببخشید هرزه) که سراغ زن دوم میرن به دروغ میگن زن ندارن یا این که زنشون خوب نیست و میخوان جدا بشن و با زنشون کلی مشگل دارن به همین خاطر اون زن دوم فکر میکنه که راهش درسته، و نکته اصلی اینجاست که مردا اغلب زن دوم رو برای سو استفاده میخوان نه ازدواج ولی متاسفانه زنا متوجه نمیشن

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
چه سینه چاک هایی هست برای آقایان 😂😂

چه حرفیه میزنید بره بمیره هر چی خائنه حرف اینه حالا که اونا لجن هستن ما خانمها ابزار خیانت اونا نشیم

طرف زن داشته باشه خیلی زود رو میشه  نمیتونه که با وجود زنش چندین نفر مهمون دعوت کنه و عروسی مج ...

بعدش رو میشه ولی کلا حربه زیاده. یه جا خونده بودم طرف گفته بود تنها زندگی میکنم کسی رو ندارم خانواده م ایران نیستن، درصورتیکه شهرستان زن و بچه داشته، اومدن از محل کار تحقیق کردن اونا هم بعنوان مجرد میشناختنش. ازدواج کردن و بعدا فهمیده

کلا به نظرم‌ خیانت، ازدواج دوم و هر رابطه خارج از خانواده ای ۹۰ درصد مرد مقصره. حالا هی بگن زن خراب زیاده، بدحجاب زیاده. فقط اون مرد خرابه همین