2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 40 پست
بعدش رو میشه ولی کلا حربه زیاده. یه جا خونده بودم طرف گفته بود تنها زندگی میکنم کسی رو ندارم خانواده ...

اینا نمونه های نادر هستند اغلب راحت میشه فهمید ولی چون خانم عاشق شدن چشم هاشون رو میبندن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اینا نمونه های نادر هستند اغلب راحت میشه فهمید ولی چون خانم عاشق شدن چشم هاشون رو میبندن

مرد درست باشه هیچ اتفاق بدی نمیفته. واقعا این متنی که استارتر نوشت ناراحتم کرد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه سینه چاک هایی هست برای آقایان 😂😂

سینه چاک نیستیم حرفمون اینه که خانوم نباید شل باشه  ادم تو این دور زمونه تا سرکوچه میره میاد بالای ۱۰ نفر تیکه میندازن پس باید باهمه اونا باشیم؟؟ حالا چه مجرد چه متاهل ..

زن باید واسه خودش ارزش قائل باشه و خودشو درحد ته مونده بقیه نبینه کمی عذت نفس و اعتماد بنفس بد نیست ولی متاسفانه اکثرا ساده لوح و زود باورن زود شل میشن.

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
مرد درست باشه هیچ اتفاق بدی نمیفته. واقعا این متنی که استارتر نوشت ناراحتم کرد

عزیزم حرف اینه مرد نادرست بره به درک درست حالا اون نادرست ولی من به عنوان یه خانم حال دل خانم اون آقای نادرست رو درک کنم نه که برگردم به اون خانم بگم میخوای بخواه نمیخای برو

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بعدش رو میشه ولی کلا حربه زیاده. یه جا خونده بودم طرف گفته بود تنها زندگی میکنم کسی رو ندارم خانواده ...

خب اون خانوم نباید یه بار قرار میذاشت و میدید خانواده طرف رو؟؟ میدونی عقل که نباشه جون همیشه تو عذابه 

متاسفانه هرچی ادم میخوره چوب سادگیشه

اره دیگه روی صحبتم همینه مردا خرابن و خانوما زودباور و ارزش خودشون رو نمیدونن ..

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
عزیزم حرف اینه مرد نادرست بره به درک درست حالا اون نادرست ولی من به عنوان یه خانم حال دل خانم اون آق ...

درست میگی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سینه چاک نیستیم حرفمون اینه که خانوم نباید شل باشه  ادم تو این دور زمونه تا سرکوچه میره میاد با ...

اره بخدا 

آقایان مثل گل هستن 

از دست زن‌های شیطان صفت 

خیلی پلید هستن لعنت به زن 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
اره بخدا  آقایان مثل گل هستن  از دست زن‌های شیطان صفت  خیلی پلید هستن لعنت به زن&n ...

🤣🤣🤣🤣

اسی من از تاپیک بعدیت اومدم😃 حاجتت چی بود که گرفتی؟

یکیش بارداری بود، یکیش هم پسر داییم به یه بیماری عجیب غریب مبتلا شد، ک کلا فلج شد هم از دست و پا هم از چشم و دهن... نماز رو خوندم براش خداروشکر خوب شد

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم