2777
2789
عنوان

درد زایمان

259 بازدید | 27 پست

سلام به همه خانمای عزیز...

من دیروز عصر معاینه تحریکی شدم...

از همون لحظه تا الان ترشح خونی دارم...

دل درد هم دیشب داشتم ولی نامنظم و شب که خوابیدم دیگه نمیدونم از خستگی نفهمیدم یا واقعا دردم قطع شده بود ولی از صبح ساعت یک ربع به ۷ هر ده دقیقه درد بهم میگیره در حد ۵ الی ۶ ثانیه و ول میکنه...

بنظرتون اینا درد های زایمانه یا از این درد کاذب هاست؟؟؟

و اینکه ترشح خونیم تا چه موقع ادامه داشته باشه مشکلی نداره؟؟؟

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله گلم درد با فواصل معین شروع درد زایمانه😍 ای جانم به سلامتی بغل بگیریش ان شاءالله

فدات مهربونم...

این که طولِ دردش خیلی کمه مهم نیست؟؟؟

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍
بله درد زایمانی به نظرم چند هفته ای؟

۳۸ هفته و ۴ روزم عزیزم

چه حس خوبیه😍 یه صبحونه ی مقوی بخور که قشنگ سرحال باشی عزیزم

چشم به روی چشم ممنون بابت مهربونیتون🥰🥰🥰

چرانمیری بیمارستان وقتی ترشح خونی داری بروبزارمعاینت کنن 

میگم که ترشح خونیم بخاطر دیروز هست که معاینه شدم ولی نمیدونم تا کی که ادامه داشت مشکلی نداره

به نظرم درده،ببین فاصله دردهاکمتروشدیدترشددردزایمانه

ممنون بابت پاسختون مهربون بانو💜

ترشح خونی به خاطر معاینه هس، دردهای زایمان معمولا شدید و به هم نزدیک هستن، بهتره بری بیمارستان برا ا ...

ممنون عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز