2821
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 27 پست
نه همین که فواصل شروع درد تقریبا ثبات داره یعنی زایمان نزدیکه

اهان بازم ممنونم عزیزجان💖💖💖

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میگم تا هستید یه سوال متفرقه،بچه سر نه ماه به دنیا میاد یا زودتر؟اگه طبیعی باشه منظورمه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
دردزایمانه فک کنم اگه بگیره ول کنه درد زایمانه...منم رفته بودم ماماخودش گفت ک تومعاینه تخریکت کردم ک ...

ایشاا...خدا از دهنت بشنوه...توروخدا دعا کن دیگه زایمان کنم...دیگه شوق دیدار تاب و تحمل واسم نزاشته🤭😍

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍
میگم تا هستید یه سوال متفرقه،بچه سر نه ماه به دنیا میاد یا زودتر؟اگه طبیعی باشه منظورمه

واسه هرکسی متفاوته...بعضیا به محض اینکه وارد ماه نهم میشن زایمان میکنن بعضیا هم نه ماه رو تموم میکنن و به زور آمپول فشار زایمان میکنن

ایشاا...خدا از دهنت بشنوه...توروخدا دعا کن دیگه زایمان کنم...دیگه شوق دیدار تاب و تحمل واسم نزاشته🤭 ...

ایشالا بسلامتی بهت قول میدم تافرداشب زایمان کنی چون دکتر خودش انگولکت کرده اینا ترفند دکتری و زایمانه سریعه...دردتم بیشتروبیشتر میشه البته نگران نباش فقط یادت بااااااااااااشه دردو توخونه تحمل کن ازهمین الان نرو بیمارستان بری امپول دردو اینامیزنن بمون خونه هروقت دردت شدیدترشد برو ایشالا براحتی زایمان کنی

ایشالا بسلامتی بهت قول میدم تافرداشب زایمان کنی چون دکتر خودش انگولکت کرده اینا ترفند دکتری و زایمان ...

سلامت باشی عزیزدلم....ممنون بابت راهنماییت،چشم به روی چشمم...ایشاا...که خدا بشنوه و همین امشب بیمارستانی بشم😅

بازم سپااااس بابت راهنماییت مهربونم🥰🥰🥰

واسه هرکسی متفاوته...بعضیا به محض اینکه وارد ماه نهم میشن زایمان میکنن بعضیا هم نه ماه رو تموم میکنن ...

ممنونم از توضیحت عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
میگم که ترشح خونیم بخاطر دیروز هست که معاینه شدم ولی نمیدونم تا کی که ادامه داشت مشکلی نداره

اگه ترشح خونی ادامه داشت حتما برو بیمارستان چون من خودم بعدازمعاینه یه ترشح صورتی داشتم خونی نبود انشالله که بسلامتی زایمان کنی

سلام زایمان کردی؟

سلام عزیزدلم اره همون روز عصر زنگ زدم به دکترم شرایطم رو گفتم گفت پروندت رو بردار و برو بیمارستان...

ساعت ۸ شب بستری شدم و ۴ ساعت بعدش یعنی ساعت ۱۲ زایمان کردم